+31 85 - 888 34 79
Onafhankelijk Herbalife Member Anouck Ooms | Kelbergenstraat 113
Herbalife
0
+31 85 - 888 34 79
Onafhankelijk Herbalife Member Anouck Ooms | Kelbergenstraat 113

Door Anouck, 8 september 2018

Welke Herbalife producten zijn het beste voor mij?

De Kernproducten

 

Cellulaire Voeding

Onze kernproducten zijn Formula 1 Shake, Formula 2 Multivitaminecomplex en Formula 3 Cell Activator. Deze werken allemaal samen om uw cellen te voeden met de best beschikbare voedingsstoffen.

 

Formule 1

Voor een bevredigende, evenwichtige en essentiële voeding, krijgt u de perfecte mix van belangrijke voedingsstoffen, een volle maag en weinig calorieën

 

Formule 2 Multivitamine Complex

Ondersteunen van een voortdurende welzijn door bij elke maaltijd of shake één tablet in te nemen.

Er werd een versie expliciet voor vrouwen en ééntje expliciet voor de behoeften van mannen ontwikkeld.

 

Formula 3 Cell Activator

Ontketen de kracht van aloë vera en alfa-liponzuur om de cellen te voeden en te beschermen.

 

Gewichtsmanagement

Formule 1 Shake

Heerlijk en handig, deze gemakkelijk te maken shake en repen zorgen voor proteïne, vezels en evenwichtige voeding ter ondersteuning van gewichtsbeheersing.

 

De Proteïnedrank

Verhoogt de eiwitinname van Formule 1. Protein Drink Mix levert 15 gram soja-eiwit per portie. Deze Gepersonaliseerde Proteïnepoeder bevat 5 g soja- en wei-eiwit, en alle 9 essentiële aminozuren. Hij wordt als extra toegevoegd aan de F1 shake.

 

Formule 2 Multivitamine Complex

Formula 2, een dagelijkse multivitamine in tabletvorm, levert essentiële voedingsstoffen, waaronder antioxidant Vitamine A (als bètacaroteen), C en E ter ondersteuning van uw immuunsysteem.

 

Verbeterende middelen

Formula 3 Cell Activator

Met aloë vera om de opname van micronutriënten en krachtige antioxidanten door het lichaam te ondersteunen, bevordert Formula 3 de productie van cellulaire energie.

 

Snacks

Voel de behaaglijkheid en energie van eiwitten onderweg. Onze populaire Proteïne repen zijn voedzame, caloriearme alternatieven voor snoeprepen.

 

Gewichtsbeheerprogramma's

De Herbalife programma's bevatten onze drie kernproducten - Fomulas 1, 2 & 3

 

Gerichte voeding

Gezondheid van het hart

Blijf fit en actief met Herbalife Heart Health-producten die werden ontwikkeld door een expert op het gebied van cardiovasculaire gezondheid.

 

Gezondheid van vrouwen

Kruiden, voedingsstoffen en hormoonprecursoren in deze producten helpen vrouwen bij het vinden van evenwicht en welzijn in alle levensfasen.

 

Spijsvertering Gezondheid

Herbalife biedt een verscheidenheid aan producten die zijn samengesteld om een gezonde inwendige functie te behouden en af en toe de inname van spijsverteringsverschijnselen te verlichten.

 

Gezondheid van mannen

De mannelijke zorgen, zoals prostaatgezondheid en uithoudingsvermogen, worden aangepakt door deze kruidensupplementen, die mensen helpen het meeste uit het leven op om het even welke leeftijd te krijgen.

 

Gezond ouder worden

Je biologische en uiterlijke leeftijd verlagen vraagt aandacht voor de gezondheid van gewrichten en botten, geheugen en gezichtsvermogen. Herbalife Healthy aging producten SKIN kunnen helpen deze zorgen aan te pakken, zodat u zich op elke leeftijd op uw best voelt en functioneert.

 

Gezondheid van kinderen

Help kinderen gezonde eetgewoonten te ontwikkelen met deze smakelijke vitaminesupplementen en een shakemix gericht op hun groeiende behoeften.

 

Immuungezondheid

Milieufactoren, maar ook stress, slechte voeding en slaap, kunnen het immuunsysteem in gevaar brengen. De producten van Herbalife Immunieteitsgezondheid helpen het hele jaar door de natuurlijke afweer van het lichaam te ondersteunen.

 

Stressmanagement

Het krijgen van voldoende slaap en rust is essentieel voor een goede gezondheid. Wanneer een evenwichtige stemming en rust van belang zijn, kunt u zich wenden tot de ondersteuning van deze kruidensupplementen.

 

Energie & Fitness

Voor een gezonde, actieve levensstijl is voeding nodig die zorgt voor energie, hydratatie en herstel. U vindt het in Herbalife 24 sportproducten.

 

Herbalife24

Krijg een concurrentievoordeel met onze elite-sportvoedingslijn, die is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van sporters en fitnessliefhebbers.

 

Hydratatie

Het aanvullen van verloren vloeistoffen is essentieel voor het behoud van energie en welzijn. Krijg optimale hydratatie en antioxidant ondersteuning van Herbalife Instant Tee.

 

CR7-aandrijving

CR7 Drive, ontwikkeld in samenwerking met de internationale voetbalster Cristiano Ronaldo, is een sportdrank die ontworpen is om uw hydratatie te verbeteren en uw actieve levensstijl te voeden.

 

Uiterlijke voeding

Herbalife SKIN

Herbalife SKIN: de toekomst van essentiële, op oplossingen gebaseerde huidverzorging. Test en geniet snel van een luxueuze dagelijkse ervaring en een gladdere, gezondere huid in slechts 7 dagen.

 

Welke Herbalife producten zijn het beste voor mij

We hopen dat dit helpt bij het begrijpen van de producten die Herbalife aanbiedt en welke je het beste kan kopen. Ga naar onze Herbalife online winkel als je in België of Nederland bent.