+31 85 - 888 34 79
Onafhankelijk Herbalife Member Anouck Ooms | Kelbergenstraat 113
Herbalife
0
+31 85 - 888 34 79
Onafhankelijk Herbalife Member Anouck Ooms | Kelbergenstraat 113

Door Stefan Molders - Molders Media, 21 januari 2019

5 tips om afvallen makkelijker te maken

Maak gebruik van de juiste hulpmiddelen

Proberen af te vallen kan lastig zijn en veel onderzoeken spreken elkaar tegen. Wat is gezond en wat helpt nu echt zijn vragen die tegenwoordig lastig zijn zelf te beantwoorden. Hierdoor eten veel mensen de verkeerde voedingsstoffen en misschien heeft u zelf ook al wel eens een poging gewaagd. Honger en vermoeidheid horen geen deel uit te maken van het afvallen. Door gebruik te maken van de juiste hulpmiddelen wordt afvallen een stuk makkelijker.

Drink voldoende water op een dag

Een gevoel van honger is wat veel mensen die proberen af te vallen wel eens voelen. Dit kan verschillende redenen hebben. Het kan zijn dat u niet genoeg eten binnenkrijgt of niet vaak genoeg op een dag eet. Toch zal het u verbazen hoe u alles goed kunt doen qua voeding en toch nog honger kunt hebben. De oorzaak hiervan ligt dan vaak bij het niet voldoende drinken. Door op een dag zeker 2 liter water te drinken voorkom je een vals hongergevoel. Hiermee zorgt u ervoor dat u niet naar extra snacks gaat grijpen waardoor gewicht verliezen een stuk makkelijker wordt. Een extra tip die wij je hierbij graag willen geven is om de Herbalife thee eens te proberen, hiermee drink je makkelijk meer op een dag.

Voeg beweging toe aan uw leven

Deze tip heeft u ongetwijfeld al talloze keren gehoord als u wilt afvallen. Beweging is cruciaal bij afvallen. Toch hoeft dit niet te zijn op de manieren hoe u misschien denkt. Een duur sportschool abonnement is helemaal niet nodig. Er zijn zat simpele manieren die u weinig tot niets kosten waarmee u toch aan meer beweging komt. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de auto eens lekker thuis te laten en te kiezen voor een andere manier van vervoer. Het openbaar vervoer telt hier natuurlijk niet bij. Denk bijvoorbeeld aan een fiets, step, skeelers maar ook gewoon lekker wandelen. Misschien kost dit voor u te veel tijd en dan kunt u ervoor kiezen om wat vaker de trap te nemen in plaats van de lift of roltrap. Maak in de avond een korte wandeling, dit kunt u erg gezellig maken door bijvoorbeeld vrienden mee te vragen.

Gezond en lekker snacken

Als u gebruik maakt van Herbalife shakes om af te vallen vervangt u hiermee 2 maaltijden per dag. Daarnaast eet u ook nog 2 snacks welke voorkomen dat u een hongerig gevoel krijgt. Het is hierbij erg belangrijk om gezond te kiezen. Gezonde tussendoortjes worden door veel mensen gezien als saai omdat er snel wordt gedacht aan wat fruit of groente waardoor er niet veel variatie is. Herbalife biedt echter ook hele lekkere Herbalife tussendoortjes aan waarmee je op een smaakvolle manier je buik vult. Deze zijn perfect om wat afwisseling aan te brengen in wat je eet. Uiteraard is het ook belangrijk om voldoende fruit en groente te eten.

Zorg voor balans

In het begin weet iedereen wel motivatie op te brengen om gezond te eten en meer te bewegen. Het is vaak na een tijdje dat het lastiger begint te worden. Door een lange tijd van alles te ontzeggen kan dat eindigen in een terugval in ongezonde eetgewoontes. Om dit te voorkomen is het belangrijk om et zorgen voor balans. Ontzeg uzelf niet alle lekkere dingen en zorg voor veel variatie in wat u eet. Hierdoor blijft u genieten van de maaltijden die u binnenkrijgt en voorkomt u de behoefte aan suikerrijke producten.

Tips voor afvallen toepassen in uw leven

Het gaat vaak mis met afvallen door het hebben van onmogelijk hoge verwachtingen. Het is niet nodig om alles in een dag te willen aanpakken. Dit kan leiden tot enorme teleurstellingen wat nergens voor nodig is. Probeer stapje voor stapje kleine veranderingen aan te brengen in uw leven en wees trots op de stappen die u maakt. Het verliezen van gewicht is iets wat lang kan duren en het zal ongetwijfeld gaan gebeuren dat u lastige momenten heeft. Met de juiste hulpmiddelen en steun van de mensen om u heen weten wij zeker dat het u zal gaan lukken!