+31 85 - 888 34 79
Onafhankelijk Herbalife Member Anouck Ooms | Kelbergenstraat 113
Herbalife
0
+31 85 - 888 34 79
Onafhankelijk Herbalife Member Anouck Ooms | Kelbergenstraat 113

Door Stefan Molders - Molders Media, 21 januari 2019

Maaltijdshakes als lekkere maaltijdvervanging

Eindeloos variëren met de smaken van onze maaltijdshakes

In het assortiment van Herbalife vindt u verschillende smaken op het gebied van maaltijdshakes. Een maaltijdshake moet altijd aangemaakt worden met 250 ml vloeistof, maar welke vloeistof(fen) dit zijn maakt niet uit. Houdt echter wel in uw achterhoofd dat u de shakes gebruikt om af te vallen en daarom raden wij aan om ongeveer 150 kcal per maaltijdshake aan te houden. Wanneer u een vloeistof gebruikt die een stuk minder calorieën heeft dan de aanbevolen 150 kcal is het mogelijk om naar wens wat extra groente of vers fruit toe te voegen. Dit zal natuurlijk ook weer invloed hebben op de smaak van de maaltijdshakes. Er zijn zoveel mogelijkheden als het gaat om het maken van de Herbalife shakes dat dit nooit hoeft te gaan vervelen.

Maak de shake die bij u past

De Herbalife Formula 1 maaltijdshake is een prima optie voor de meeste mensen. Deze shake bevat allerlei verschillende goede voedingsstoffen en bevat daarnaast alles wat nodig is om een maaltijd te vervangen. Helaas is de poeder in de Formula 1 shake niet voor iedereen geschikt, bijvoorbeeld voor mensen die allergieën hebben. Omdat Herbalife iedereen de mogelijkheid wil bieden om af te vallen met onze maaltijdshakes bieden wij ook verschillende ‘vrij van’ shakes aan. De ‘vrij van’ shakes bevatten bijvoorbeeld geen soja, lactose of gluten waardoor u deze shakes zonder zorgen kunt drinken wanneer u een intolerantie heeft voor één van deze stoffen. Heeft u wel een intolerantie voor bepaalde stoffen let dan bij de aankoop van onze maaltijdshakes goed op de aanwezige ingrediënten in de shakes. Wanneer u dit doet kunnen wij u garanderen dat u tevreden zal zijn met uw keuze.

Afvallen en stabiliseren

Wanneer u er voor kiest om af te vallen met maaltijdshakes is dit redelijk eenvoudig en doorloopt u altijd twee fases. U begint altijd met de ‘afvalfase’. Tijdens de ‘afvalfase’ dient u twee maaltijden per dag te vervangen met twee maaltijdvervangers. Daarnaast eet u nog één normale maaltijd en twee tussendoortjes. Hoe lang u dit wilt volhouden ligt natuurlijk aan de hoeveelheid gewicht die u wilt verliezen. Komt u dichter bij uw doel of heeft u uw doel al bereikt? Dan is het belangrijk om niet zomaar terug te vallen op uw oude eetgewoontes. Vanaf dit moment is namelijk de stabilisatiefase aangebroken. Tijdens de stabilisatiefase dient u nog maar één maaltijd te vervangen door een maaltijdshake en daarnaast eet u dus twee maaltijden en twee snacks op een dag. Tijdens deze fase zal uw lichaam weer wennen aan een ander eetpatroon zonder dat u al uw kilo’s langzaam weer terug ziet komen.

Een maaltijdshake om gezond af te vallen

Het gebruiken van maaltijdshakes om af te vallen kan zeer gezond zijn. Het is alleen belangrijk dat de shakes de nodige voedingsstoffen bevatten en dat u daarnaast gezond blijft eten. Door op deze manier af te vallen beperkt u het aantal calorieën dat u per dag binnen krijgt en leert u anders omgaan met eten. Hierdoor zal u na het afvallen minder snel geneigd zijn om grote maaltijden te gaan eten. Wanneer u de bovengenoemde tips gebruikt en er voor zorgt dat u voldoende groente, fruit en vocht binnenkrijgt kunt op een zeer gezonde manier extra kilo’s verliezen.

Onderzoeken naar afvallen met shakes

Vaak wordt er ten onrechte bewezen dat afvallen met maaltijdshakes geen effect heeft. Veelgehoorde kritiek is dat afvalshakes alleen maar werken op de korte termijn en dat dat het ongezond zou zijn.

Amerikaanse onderzoeken, uitgevoerd door het Amerikaanse Diabetesfonds (American Diabetes Assiociation), hebben echter aangetoond dat het gebruiken van maaltijdvervangers wel degelijk kan resulteren in afname van overgewicht. Het Amerikaanse Diabetesfonds merkt daarbij wel op dat het belangrijk is om de shakes te blijven gebruiken om te voorkomen dat u weer in kilo’s aankomt. Maar wanneer u zich aan de fases houdt die Herbalife voorschrijft zal het voor de gebruikers van maaltijdshakes ook gemakkelijker worden om hun gewicht vast te houden.

De onderzoeker Ditschuneit heeft jarenlang bij honderd mensen met obesitas onderzocht wat het lange termijneffect is van het gebruik van maaltijdvervangers op het lichaamsgewicht. De onderzoeker verdeelde zijn de patiënten in twee groepen. Beide groepen namen deel aan een dieet door zo’n 1.200 tot 1.500 calorieën per dag te eten. De ene groep gebruikte wel shakes en de andere groep niet. De groep die maaltijdshakes gebruikte verving twee van de drie maaltijden door deze shakes. Na 3 maanden was de groep die shakes gebruikte 7,8% afgevallen terwijl de groep die geen shakes gebruikte slechts 1,5% afgevallen was.

Dit onderzoek is vervolgens vier jaar lang doorgezet en na vier jaar bleek dat de groep die maaltijdshakes gebruikte in totaal 8,4% was afgevallen en de groep die geen shakes gebruikte 3,2% was afgevallen.

Bestellen bij Herba4everyone

Mocht u inmiddels nog niet overtuigd zijn van de werking van de maaltijdvervangers dan raden wij van Herbalife u aan om de shakes eens zelf te proberen. U zult zelf zien en ervaren dat het gebruiken van deze shakes een positief effect heeft op uw gewicht. Bestel de producten eenvoudig in onze webshop waarna wij deze binnen 1 á 2 werkdagen bij u thuis afleveren. Wij verzenden de shakes gratis vanaf een bestelbedrag van minimaal 80 euro. Is uw bestelling minder dan 80 euro dan rekenen wij 5 euro verzendkosten voor het verzenden van de maaltijdshakes.