+31 85 - 888 34 79
Onafhankelijk Herbalife Member Anouck Ooms | Kelbergenstraat 113
Herbalife
0
+31 85 - 888 34 79
Onafhankelijk Herbalife Member Anouck Ooms | Kelbergenstraat 113

Door Stefan Molders - Molders Media, 21 januari 2019

Ik wil afvallen, wat nu?

Beginnen met Herbalife maaltijdshakes

Bij het nemen van het besluit om af te vallen bent u uiteraard hartstikke gemotiveerd om deze reis soepel te laten verlopen. Wij helpen u hier graag bij door u te voorzien van alle nodige informatie. Natuurlijk kunnen wij u niet vertellen hoe alles voor u gaat verlopen maar over het gebruik van de Herbalife shakes weten wij wel erg veel. Zolang u nog niet op uw doelgewicht bent beland zit u in de afslankfase. Hierbij vervangt u twee maaltijden per dag door een Herbalife shake. Hoe lang deze fase duurt ligt dus geheel aan hoeveel gewicht u wilt verliezen en hoe lang dat duurt. Naast de shakes eet u een maaltijd en twee tussendoortjes waarbij u eindeloos kunt variëren al moet dit wel gezond zijn.

Beweeg meer voor een sneller resultaat

Het draait bij afslanken niet alleen maar om het eten en drinken wat u binnen krijgt. Uiteraard speelt dit wel een zeer grote rol. Hiernaast is het zorgen voor een actievere levensstijl ook belangrijk. Dit kan zijn door te gaan sporten maar ook door simpele dingen in uw leven aan te passen. Geen lift meer nemen maar kiezen voor de trap. De auto wat vaker laten staan en gaan wandelen of een fiets gebruiken. Het zijn slechts kleine dingen die echt niet veel van uw tijd in beslag hoeven nemen. Hierdoor zal u energie gebruiken en vet verbranden waardoor u beter in uw vel gaat zitten. U zal al snel gaan merken dat u meer energie zal krijgen door al die extra beweging op een dag. Kies in ieder geval voor iets wat u leuk vindt om te doen en wissel regelmatig af om het leuk te houden.

Betrek uw naasten erbij

Als u wilt gaan afvallen kan het zijn dat dit een proces is wat maanden tot jaren kan duren afhankelijk van de hoeveelheid. Het is daarom erg belangrijk om ervoor te zorgen dat het leuk blijft en dat u telkens weer de motivatie vindt om door te zetten. Het is dan ook altijd een goed plan om bijvoorbeeld uw familieleden en vrienden bij dit proces te betrekken. Zij kunnen met u meewandelen of fietsen, een gezonde maaltijd met u koken en u ondersteunen als u er even geen zin in heeft. Ondanks de grote hoeveelheid aan variaties Herbalife ook aanbiedt er zullen toch ook lastige momenten zijn. Tegenover die lastige momenten staan echter ook een hele hoop geweldige momenten vol trots elke keer als u weer ziet dat u resultaten heeft behaald en u zich weer een beetje beter voelt.