+31 85 - 888 34 79
Onafhankelijk Herbalife Member Anouck Ooms | Kelbergenstraat 113
Herbalife
0
+31 85 - 888 34 79
Onafhankelijk Herbalife Member Anouck Ooms | Kelbergenstraat 113

Herbalife voor beginners

In deze rubriek vindt u alle informatie die u nodig hebt om te beginnen met Herbalife. Herbalife voor beginners biedt een compleet overzicht om succesvol op te starten.  Het correct gebruik van de producten is essentiëel om het gewenste resultaat te bereiken.

  1.    Hoe maak ik een Herbalife Shake
  2.    De 4 Herbalife basis-producten
  3.    Andere Herbalife producten die u kunnen helpen
  4.    Voorbeeld dagprogramma

   
Download hier ‘Herbalife voor beginners’ als Pdf

 Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het gewichtsmanagementprogramma van Herbalife waaronder evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water drinken, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust. Individuele resultaten kunnen variëren. Uiteraard zijn wiij voor alle bijkomende vragen bereikbaar. Mail je vragen naar [email protected]

Let's Shake it !!

1. Mijn eerste F1 Shake:

 

Stap 1:  Neem een blender of een staafmixer met een maatbeker.  

Stap 2:  Doe hierin 250 ml vloeistof (wees creatief! Magere melk, sojamelk, rijstmelk, amandelmelk, fruitsap, ...

Stap 3: Voeg 2 afgestreken Herbalife maatlepels F1 shakepoeder toe (=26gr of 2 soeplepels)

  

                   

 

Stap 4:   Mix dit alles met de staafmixer en giet in een glas

Stap 5:   Smullen maar!!

Gebruikt u voor het eerst Herbalife?  maatlepel en shaker niet vergeten!  
Zie in de rubriek 'accesoires'

De volgende stap:
 
Nu u een basis shake kunt maken, kunt u beginnen experimenteren met de smaken. Er zijn 11 Herbalife F1 shake smaken:
 
 
Deze smaken kunnen dan gemixt worden met magere of halfvolle melk. Maar de F1 shakes gaan ook heel goed samen met alle smaken sojamelk, rijstmelk, amandelmelk, kokosmelk, ongezoet fruitsap, drinkyoghurt, magere yoghurt, magere kwark, etc... De mogelijkheden zijn oneindig. Kijk voor de lekkerste recepten ook eens naar onze Herbalife Recepten Pagina


                       

De F1 shake kan klaargemaakt worden met alles wat u lekker vindt maar hou wel rekening met het volgende:
De kilocalorie (kcal) waarde van de vloeistof moet ongeveer 150 kcal bedragen per shake.

Bijvoorbeeld:
 

ü       250ml magere melk is 93kcal

ü       250 ml sojamelk is 98kcal

ü       250 ml magere yoghurt is 132kcal

ü       250 ml magere kwark is 131 kcal

ü       250 ml rijstmelk is 117kcal

ü       250 ml soja melk chocolade is 153kcal

 


Een handige gratis app voor uw Iphone of Smartphone om dit bij te houden en te berekenen is “FatSecret”  Voor de accessoires die hierboven vermeldt staan zoals de maatbeker en de maatlepel verwijzen wij u graag naar onze Accessoires sectie.(klik hier)
 

2. De 4 Herbalife basis producten:


Herbalife heeft een compleet gamma aan producten maar de kern producten zijn de volgende:


1.   De Herbalife F1 Shake (F1) 


De nummer 1 maaltijdvervangende shake in de wereld! Bevat alle esentiële voedingsstoffen en weinig kilocalorieën (kcal).  Deze shake vormt de basis van elk vitaliteits- en gewichtsbeheersingsprogramma. De F1's zijn allen VEGAN en te verkrijgen in 11 verschillende smaken. Er is ook een "Vrij van GLUTEN" versie. De Herbalife F1 Framboos & Witte Chocolade GLUTENVRIJ.
 
Waardoor er voor ieder wat wils is. Bovendien zijn ze ook heel gemakkelijk onderling te combineren. Ondersteund door wetenschappelijk onderzoek: studies hebben aangetoond dat het dagelijks gebruik van maaltijdvervangende shakes als onderdeel van een caloriebeperkend dieet samen met beweging en voldoende drinken effectief is om het gewicht te beheersen.
Formule 1 shakes zijn daarenboven rijk aan proteïnen uit zuivel en soja en dus tevens een goede optie als uw magere spiermassa wilt opbouwen door middel van training.
 

Hoe gebruiken: zie hierboven bij mijn eerste F1 shake. 

               


 2.   De Herbalife Aloë Vera Siroop


Dit is een siroop op basis van 40% aloë vera sap.  Het is caloriearm en geeft een frisse smaak aan drinkwater.
Deze aloë drank zorgt voor een optimale darmflora waardoor alle belangrijke voedingsstoffen beter worden opgenomen en de slechte afgevoerd. Mensen met een moeilijkere stoelgang kunnen hier baat bij ondervinden.
Bovendien biedt de siroop een ideale manier om te genieten van een evenwichtige, verfrissende en geweldig smakende drank.  Een evenwichtiger alternatief voor de suikerhoudende frisdranken.

Hoe gebruiken
: Doe 2 à 3 dopjes in een groot glas water.

Verkrijgbaar in 2 smaken: Original en Mango.  Mango wordt het meest genomen vanwege de frisse fruitige smaak.


Daarnaast bestaat deze ook nog in Aloë Max versie.  De Aloë Max bevat 97% gel afkomstig van het aloë vera blad.


             


3.   De Herbalife Thermojetics Kruidendrank

De belangrijkse voordelen van de Instant Theedrank zijn het beperkt aantal calorieën (slechts 6 kcal per portie!)
Een kop Instant theedrank bevat bovendien 85mg cafeïne om te helpen de alertheid te verhogen en de concentratie te verbeteren.

Deze groene thee is geëxtraheerd uit water en kan zowel koud als warm gedronken worden.  Deze unieke mix van orange pekoe – een traditionele zwarte thee, en groene thee, met extracten van de malvabloem, hibiscusbloem en kardemomzaad, is ontwikkeld om te doen herleven en verfrissen.  Het is bovendien een geweldige manier om je te helpen de dagelijks benodigde vloeistofinname te behalen.
Hoe gebruiken: Los 1 klein schepje van de Herbalife maatlepel op in minimum 250 à 300ml koud of warm water.  Ideaal om de dag mee te beginnen.

Bestaat in 4 heerlijke smaken: Original, Citroen, Perzik en Framboos.


              

4.   Het complete Herbalife Maandpakket
 
Voor een snelle start van uw afslank programma met Herbalife
Heeft u een aantal kilootjes te veel en niet langer dan 1 jaar overgewicht?
Dan is het Basis Programma een uitstekende keuze.
 
Bevat de volgende producten waarmee u van start kan:
 
  • 2 x Formule 1 Voedings shake
  • Thermojetics kruidendrank 50 gr. (Voor een snelle verbranding)
  • Herbal Aloë drank (voor een verbeterde darmflora en stoelgan)

De combinatie van de producten in het Basis Programma geven u een uitstekend uitgangspunt.

BIJ ELK MAANDPAKKET KRIJG JE EEN GRATIS EBOOK 1 DAGSCHEMA T.W.V. € 29,95 !
 

3. Andere Herbalife producten die helpen:


Behalve de 3 basis producten bestaat het gamma van Herbalife uit verschillende andere producten die een vitaliteits- en of gewichtsbeheersingsprogramma kunnen ondersteunen.  Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste producten.
 
5. Phyto Complete
 
VERMINDERD TAILLEOMTREK EN BUIKVET (wetenschappelijk aangetoond)
 
Phyto Complete (60 tabletten) werkt hard terwijl jij doorgaat met je dag.
Zorgvuldig geformuleerd met Fiit-NS™, een wetenschappelijk onderzocht ingrediënt waarvan is aangetoond dat het de vermindering van tailleomtrek en buikvet ondersteunt en de vitaliteit en energie verbetert.*
 
Deze fytonutriëntenrijke capsule bevat natuurlijke cafeïne en zit boordevol vitamine C, vitamine B3, chroom en botanische extracten waaronder guarana, groene thee, grapefruit, druif en zwarte wortel.  
 
 
6. Multivezel Drank Appelsmaak

Multivezel drank is een lekkere en handige manier om uw dagelijkse vezelinname te verhogen* (*Haverkorrelvezels dragen bij aan een toename van fecale bulk.)
 
 
Hoogwaardige vezels zijn enorm belangrijk in onze voeding om verschillende redenen. 
 
1. Verbetering van de spijsvertering: Hoogwaardige vezels helpen bij het bev- orderen van een gezonde spijsvertering. Ze zorgen voor een goede stoel- gang, voorkomen constipatie en bevorderen de regelmatige verwijdering van afvalstoffen uit ons lichaam.
2. Verzadiging: Vezelrijk voedsel zorgt ervoor dat we ons langer vol voelen na een maaltijd. Dit kan helpen om overeten te voorkomen en helpt bij het handhaven van een gezond gewicht.     
3. Controle van de bloedsuikerspiegel: Hoogwaardige vezels vertragen de opname van suiker in de bloedbaan, waardoor pieken in de bloedsuikerspiegel worden voorkomen. Dit is vooral gunstig voor mensen met diabetes, omdat het helpt om de bloedsuikerspiegel stabiel te houden.
4.  Hartgezondheid: Het consumeren van vezelrijk voedsel kan helpen bij het verlagen van het cholesterolgehalte in het bloed. Dit vermindert het risico op hartaandoeningen en hoge bloeddruk.
5.  Gewichtsbeheersing: Hoogwaardige vezels hebben een lage energiedichtheid, wat betekent dat ze weinig calorieën bevatten in ver- houding tot hun volume. Door vezelrijk voedsel te eten, kunnen we ons ver- zadigd voelen zonder te veel calorieën binnen te krijgen, wat kan bijdragen aan gewichtsverlies of -beheersing.
 


7. Proteïne drankmix vanille

De perfecte manier om uw proteïne inname te verhogen. Dit veelzijdige product kan op twee heerlijke manieren worden geconsumeerd. Bereid het als een smakelijke calorie beheersende proteïnerijke snack, of voeg het toe aan uw favoriete Formula 1 shake* voor een heerlijke romige drank.   

        

 
Proteïnen zijn belangrijk tijdens een dieet om verschillende redenen:
 

1. Verzadiging: Eiwitten hebben een verzadigend effect, wat betekent dat ze je langer vol laten  voelen. Dit kan helpen om overeten te voorkomen en je calorie-inname onder controle te houden.

2. Spierbehoud: Tijdens een dieet kan het lichaam spierweefsel afbreken om energie te verkrijgen. Het consumeren van voldoende eiwitten kan helpen om spiermassa te behouden en spierafbraak te verminderen.

3. Metabolisme: Het verteren en metaboliseren van eiwitten kost meer energie dan bij vetten of koolhydraten, wat resulteert in een verhoogd metabo- lisme. Dit kan je helpen om meer calorieën  te verbranden.

Als men een gewichtsbeheersingsprogramma volgt dan zal het proteïnepoeder ervoor zorgen dat men tijdens het gewichtsverlies enkel vet- ten verliest en geen spieren afbreekt. Het behouden van de spieren is belan- grijk omdat anders uw metabolisme vertraagt door spierafbraak.

Ander belangrijk voordeel van het proteïnepoeder is dat het verzadigingsgevoel langer aanblijft (minder snel terug honger). Proteïnen uit voedingsmiddelen als soja of zuivel worden “compleet” genoemd, omdat-ze een balans bevatten van alle essentiële aminozuren (of bouwstenen) voor de groei en het behoud van spieren. Uw lichaam heeft 1 g proteïne per kg lichaamsgewicht nodig. 

4. Voorbeeld gewichtsbeheersingsprogramma

 
Fantastisch dat je hebt beslist om een gezondere levensstijl aan te meten met Herbalife.  Hieronder staat er meer informatie in verband met het basis gewichtsbeheersingsprogramma. 

Afslank fase

De bedoeling is om gedurende een bepaalde periode 2 maaltijden per dag te vervangen door een F1 shake aangevuld met de nodige supplementen zoals de Thermojetics kruidendrank en de Aloë Vera siroop. 

Neem daarnaast ook 2 maal per dag een tussendoortje. Tussendoortjes kunnen zijn: yoghurt, fruit, Herbalife proteïnerepen, handvol nootjes, rauwe groenten, een kleine portie tonijn, ... Reken ongeveer 120  kcal per tussendoortje.

5 x per dag een kleinere voedzame maaltijd nemen in plaats van drie grote maaltijden is een uitstekende manier om uw suikerspiegel te regelen omdat het innemen van voedsel op reguliere basis het metabolisme in stand houdt.  Hierdoor zal de suikerspiegel gedurende de dag minder schommelen waardoor de drang naar zoet of snacks beter onder controle kan gehouden worden.

Als avondmaal raden wij een kleurrijke maaltijd aan bestaande uit een grote portie groenten, +/- 100gr pasta, rijst of aardappelen en +/- 100 gr vlees, vis of kip. Probeer vette sauzen en mayonaise te vermijden.

Sla geen maatlijden over! Ook als u geen honger hebt, bliijf trouw aan de 5 voedzame porties per dag.  Maaltijden overslaan zal uw verbranding uitzetten en bijgevolg zal uw metabolisme trager beginnen werken.

Drink minimum 2 liter water per dag (6 grote glazen). De Thermojetics kruidenthee en de aloë vera siroop kunnen u hierbij helpen.

30 min lichaamsbeweging per dag is minstens even belangrijk.

Stabilisatie fase

Na het bereiken van het gewenste gewicht dient men nog een stabilisatie fase in acht te nemen.  In deze fase vervangt u enkel het ontbijt door een F1 shake.  Deze fase is even belangrijk als de afslankfase en zal vermijden dat het jo-jo effect optreedt waardoor de verloren kilo’s er weer bij komen. Houdt deze fase minstens even lang vol als de tijd die nodig was om af te slanken tot het gewenste gewicht.
Uiteraard is tijdens deze fase het drinken van minimum 2 liter water per dag en lichaamsbeweging even belangrijk.
 
IS AFSLANKEN MET HERBALIFE IETS NIEUWS VOOR JOU DAN RADEN WE JE AAN OM TE BEGINNEN MET 1 VAN ONZE STARTPAKETTEN. JE KRIJGT ER OOK GRATIS EEN EBOOK EN DAGSCHEMA BIJ.
 

 

Wij helpen je graag verder!

9.3Review LogoWij scoren een 9.3 op Kiyoh

Anouck Ooms

Kelbergenstraat 113
3290 Diest
België