+31 85 - 888 34 79
Onafhankelijk Herbalife Member Anouck Ooms | Kelbergenstraat 113
Herbalife
0
+31 85 - 888 34 79
Onafhankelijk Herbalife Member Anouck Ooms | Kelbergenstraat 113

Door Stefan Molders - Molders Media, 21 januari 2019

Maaltijdvervangers voor eenvoudig gewichtsverlies

Op een gezonde manier afvallen

Met Herbalife is het gemakkelijk om op een gezonde manier af te vallen. Afvallen volhouden kan zó makkelijk zijn en het kan zelfs leuk blijven op de lange termijn. Maar het is natuurlijk belangrijk dat u afvalt op een gezonde manier zodat het gewichtsverlies geleidelijk gaat. De Herbalife shakes en maaltijdvervangers zijn geschikt voor iedereen en er zijn veel verschillende producten verkrijgbaar. In de Herbalife shakes zitten belangrijke voedingsstoffen, waardoor u alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Hierdoor voorkomt u dat er tekorten ontstaan. Echter raden wij het altijd aan om naast de maaltijdshakes nog voldoende groente en fruit te eten. Dit is belangrijk omdat u op deze manier uw lichaam laat weer laat wennen aan ‘normaal’ eten. Dit zal zeker van pas komen wanneer u zich in de stabilisatiefase van het afvallen bevindt.

Kom geen voedingsstoffen tekort

Het is belangrijk dat je tijdens het afvallen voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt, tenminste als je op een gezonde manier wilt afvallen. Uw lichaam heeft namelijk bepaalde voedingsstoffen nodig om goed te kunnen functioneren. Iedere maaltijd bevat andere voedingsstoffen en daarom is het ook zo belangrijk om gevarieerd te eten. De Herbalife F1 maaltijdvervangers bevatten gelukkig meer dan voldoende voedingsstoffen, zodat u alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt die het op een gezonde manier afvallen mogelijk maken. Wanneer u de F1 shake combineert met verschillende Herbalife tussendoortjes, groente en fruit zal u elke dag alles binnen krijgt wat nodig is om uw lichaam werkend te houden. Wanneer u wel een tekort een voedingsstoffen heeft zal u dit voelen aan uw lichaam. U kan zich dan bijvoorbeeld vermoeider voelen dan normaal, u kunt kramp krijgen, hoofdpijn ervaren en meer.

Variatie met maaltijdshakes

De Herbalife maaltijdvervangers zijn verkrijgbaar in verschillende smaakjes, maar wij weten ook dat het eten van dezelfde shakes op een gegeven moment kan gaan vervelen als je deze bijvoorbeeld iedere dag met melk drinkt. Maar wist u dat ook mogelijk is om de shake aan te maken met een lekkere sap? De smaak zal volledig anders zijn en op deze manier blijft het drinken van de maaltijdvervangers altijd leuk. Maar naast dat het toevoegen van smaak leuk is, is het ook erg belangrijk. Elke vloeistof heeft namelijk weer andere vitamines waar uw lichaam veel baat bij kan hebben. Naast dat u in ons assortiment hoofdmaaltijden vindt bieden wij ook verschillende Herbalife tussendoortjes aan. Deze tussendoortjes zitten bomvol goede stoffen en de snacks zijn echt iets waar u naar kunt uitkijken als deze elke keer weer anders zijn.

Gezond snacken met Herbalife

Tijdens het afvallen hebben veel mensen de neiging om te grijpen naar verkeerde tussendoortjes. Dit kan ervoor zorgen dat u weer aankomt in gewicht en u eigenlijk voor niets bent afgevallen. Gezonde snacks zijn een belangrijk onderdeel van de dag. Gezonde tussendoortjes zijn bijvoorbeeld groente en fruit, maar u kunt ook de lekkere Herbalife tussendoortjes gebruiken als gezonde snack. Doordat er een grote variatie is tussen de Herbalife maaltijdvervangers is het eten van deze snacks elke dag weer een plezier. Heb je trek in wat zoets? Dan zijn er heerlijke repen met allerlei verschillende smaken. Heeft u toch meer zin in een hartige snack? Dan biedt Herbalife heerlijke geroosterde sojabonen of een lekkere gourmet tomatensoep aan. Na het eten van een gezonde maaltijdvervanger of snack kunt u er weer even tegenaan.

Een snelle en toch smaakvolle maaltijd

Het klaarmaken van maaltijdvervangers kost u weinig tot geen tijd. Het enige wat u moet doen is het bepalen van de maaltijdvervanger die u wilt eten of drinken. Maak de maaltijdvervanger binnen een korte tijd klaar of kies voor een reep die al gelijk klaar is om te eten. Hiermee valt u de kilo’s af die u kwijt wilt en het bespaart u ook nog eens veel tijd. Deze extra tijd kunt u bijvoorbeeld weer gebruiken om te sporten of om andere gezonde activiteiten te ondernemen. Mede hierdoor zijn de producten van Herbalife zo populair. Ook wanneer u helemaal geen verstand heeft van gezonde voeding kunt u met de maaltijdvervangers van Herbalife alle voedingsstoffen binnenkrijgen die u nodig heeft om af te vallen. Zonder enige moeite.

Maaltijdvervangers bestellen bij Herba4everyone

Wilt u maaltijdvervangers bestellen? Dan bent u bij Herba4everyone.nl aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u een uitgebreid aanbod aan verschillende maaltijdvervangers die u kunnen helpen bij het afvallen. Bestel de shakes of vervangers gemakkelijk in onze webshop en ontvang deze binnen 1 á 2 werkdagen thuis. Bestellingen vanaf 80 euro leveren wij gratis door heel Nederland en België. Is uw totale bestelbedrag onder de 80 euro? Dan brengen wij 5 euro verzendkosten in rekening.

Wanneer u niet tevreden bent over uw bestelde producten, heeft u recht op terugbetaling of ruil. Stuur het desbetreffende product in de originele verpakking terug naar Herba4Everyone samen met een ingevuld teruggave formulier. U heeft de keuze om het product te ruilen of om het aankoopbedrag terug te ontvangen. De garantie is niet van toepassing op producten die zijn aangekocht door Herbalife distributeurs of door producten die beschadigd zijn of verkeerd werden gebruikt. De verzendkosten zijn voor de rekening van de klant. Bestel nu uw maaltijdvervangers bij Herba4Everyone.