+31 85 - 888 34 79
Onafhankelijk Herbalife Member Anouck Ooms | Kelbergenstraat 113
Herbalife
0
+31 85 - 888 34 79
Onafhankelijk Herbalife Member Anouck Ooms | Kelbergenstraat 113

Door Stefan Molders - Molders Media, 21 januari 2019

Gezond afvallen met behulp van shakes

Het vervangen van maaltijden

U kunt ervoor kiezen om één of meerdere maaltijden per dag te vervangen door Herbalife afval shakes. Voor het afvallen met shakes dient u ervoor te zorgen dat de shakes goed uitgebalanceerd zijn. De Herbalife shakes moeten voldoende voedingsstoffen zoals eiwitten, koolhydraten, en vetten bevatten zodat uw lichaam geen tekorten krijgt. De Herbalife Formula 1 shake is één van de meeste bekende afval shakes van Herbalife. De Formula 1 heeft de perfecte verhoudingen om maaltijden te kunnen vervangen. De Formula 1 shakes zijn in meerdere smaken verkrijgbaar, zodat u niet snel uitkijkt op het afvallen met shakes. Bij een best grote groep mensen komt het voor dat zij allergieën hebben voor bepaalde voedingsmiddelen zoals gluten of lactose. Heeft u hier last van? Dan is de Formula 1 shake waarschijnlijk niet voor u geschikt. Gelukkig vindt Herbalife dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om af te vallen met shakes en daarom bieden zij ook verschillende ‘vrij van’ shakes aan. In deze shakes zit geen lactose, gluten of soja verwerkt zodat u als u allergieën heeft alsnog kunt afvallen met shakes.

Variëren met shakes

Het is zeer eenvoudig om een basis shake te maken en u heeft hier niet veel ingrediënten voor nodig. Voor het mixen van de afval shakes gebruikt u een staafmixer met een beker of een blender. U heeft in totaal 250 ml vloeistof nodig en dit kunnen werkelijk allerlei verschillende vloeistoffen zijn. Magere melk, sojamelk, sap of andere gezonde vloeistoffen kunnen gebruikt worden voor het maken van afval shakes. Pak 250 ml van de basisvloeistof en voeg hier twee afgestreken scheppen shake poeder aan toe. Twee afgestreken scheppen shake zijn gelijk aan 26 gram. Afvallen met shakes kan op den duur eentonig worden wanneer u iedere dag dezelfde shake drinkt. Probeer daarom eens verschillende vloeistoffen uit en u zult merken dat dit de smaak volledig veranderd. Er zijn tal van smaken beschikbaar in de webshop van Herba4Everyone, maar u kunt ook zelf creatief zijn en uw eigen variaties maken. Houdt echter altijd in de gaten dat de 250 ml vloeistof die u toevoegt nooit meer dan 150 kcal bevat. Wanneer u niet aan 150 kcal komt, doordat u bijvoorbeeld magere melk gebruikt is het uiteraard mogelijk om wat extra fruit toe te voegen aan de afval shakes. Bij het afvallen met shakes zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos.

Voorkom het jo-jo effect bij het afvallen met shakes

Het jo-jo effect iets wat u waarschijnlijk wel bekend in de oren klinkt wanneer u al een tijdje bezig bent met afvallen. Het jo-jo effect is iets waar veel mensen last van hebben en is bij veel diëten een groot probleem. Opzich is dit natuurlijk niet gek, want u bent immers gewend om een tijd lang op een bepaalde manier te eten en wanneer u dan uw ideale gewicht heeft bereikt stopt u met het dieet en gaat u weer eten zoals u daarvoor al deed. Hierdoor krijgt u lichaam opeens weer aanzienlijk meer calorieën binnen en gaat het lichaam deze calorieën opslaan en omzetten in vet. Hierdoor komt u snel weer aan en soms eindigt uw gewicht zelfs hoger als voor het dieet. Afvallen met shakes van Herbalife zal een einde maken aan dit jo-jo effect. Dit komt doordat, wanneer u dit aanhoudt, de afval shakes van Herbalife werken in twee fases. De eerste fase is afslank-fase waarbij u twee maaltijden per dag vervangt door de afval shakes. Tijdens deze fase eet u ook twee tussendoortjes en is het belangrijk dat u gedurende dag voldoende drinkt. Zodra u het gewicht heeft bereikt wat u wilt bereiken begint de stabilisatiefase. Tijdens deze fase vervangt u enkel het ontbijt door afval shakes. Het is belangrijk deze fase net zo lang vol te houden als de afslankfase en natuurlijk is het in deze fase belangrijk om voldoende lichamelijk beweging te hebben. Heeft u deze fase eenmaal voltooid? Dan is het vanzelfsprekend belangrijk om zo gezond mogelijk verder te leven anders zal u alsnog weer aankomen in gewicht.

Waarom zou u kiezen voor afval shakes?

Veel mensen ervaren afvallen als lastig en vervelend en daar komt ook nog eens bij dat het best wel duur kan zijn. Je moet namelijk elke dag verschillende maaltijden uitgebreid koken. Naast dat dit duur is kan dit ook nog eens veel tijd in beslag nemen. Afvallen met shakes kan u veel tijd besparen en deze tijd kan u bijvoorbeeld weer besteden aan sporten. Door afval shakes te gebruiken bent u haast geen tijd kwijt met het bereiden en u kunt hiermee variëren zodat het nooit saai wordt. Ook als u een druk leven heeft is het afvallen met shakes van Herbalife mogelijk. Er zijn talloze redenen te noemen waarom u zou moeten kiezen voor afvallen met shakes maar het beste voor u is om dit natuurlijk zelf te ervaren. Wanneer u de afval shakes zelf wilt uitproberen kunt de shakes gemakkelijk bestellen op de website van Herba4Everyone. Wanneer wij uw bestelling binnenkrijgen streven wij er naar om uw producten binnen 1 á 2 werkdagen thuis te leveren. Bestel nu snel en voordelig uw afval shakes bij Herba4veryone.