+31 85 - 888 34 79
Onafhankelijk Herbalife Member Anouck Ooms | Kelbergenstraat 113
Herbalife
0
+31 85 - 888 34 79
Onafhankelijk Herbalife Member Anouck Ooms | Kelbergenstraat 113

Door Stefan Molders - Molders Media, 21 januari 2019

Gezond afvallen is voor iedereen

5 tips om afvallen makkelijker te maken

Afvallen is niet altijd voor iedereen makkelijk en misschien heeft u er al jaren moeite mee om uw gewicht onder controle te krijgen. Met de volgende tips zal afvallen al een stuk makkelijker worden. Bedenk wel dat u niet alle tips in een keer hoeft toe te passen. Een gezond lichaam krijgen is een hele reis dus neem de tijd om stap voor stap kleine veranderingen toe te passen in uw leven.

  1. Maak gebruik van de juiste hulpmiddelen. Hiermee bedoelen wij de maaltijdvervangers die ervoor zorgen dat uw maaltijd snel klaar is en u alle benodigde voedingsstoffen binnen krijgt. Hierdoor wordt afvallen een stuk makkelijker.
  2. Drink voldoende water op een dag; Wanneer uw lichaam vocht te kort komt kan het aanvoelen alsof u trek heeft. Daarnaast is het gewoon niet gezond om niet goed te drinken. Zorg daarom dat u elke dag tenminste 2 liter drinkt. Dit hoort voornamelijk water te zijn maar u kunt dit natuurlijk ook afwisselen met de Herbalife thee of andere gezonde dranken.
  3. Voeg beweging toe aan uw leven, dit is namelijk een hele goede manier om calorieën te verbranden. Daarnaast zal uw conditie verbeteren waardoor u meer energie zal krijgen. U zal beter in uw vel zitten en dat is natuurlijk altijd heel mooi meegenomen. Het is niet eens nodig om een duur abonnement bij de sportschool aan te schaffen. Op de fiets naar uw werk gaan en de trap nemen in plaats van de lift zijn simpele en gratis manieren om aan extra beweging te komen.
  4. Ga gezond en lekker snacken. Door tussendoortjes te eten op vastgezette momenten voorkomt u dat u opeens veel lekkere trek krijgt en grijpt naar iets ongezonds. U houdt zo uw energielevel op peil en u zal de hele dag een verzadigd gevoel hebben.
  5. Zorg voor balans en niet voor boosheid; Veel mensen worden boos bij een uitspatting. Er volgt een schuldgevoel en soms zelfs overgeslagen maaltijden. In het leven is balans erg belangrijk en het is dan ook niet erg om een keer ja te zeggen tegen wat lekkers op een feestje. Het draait allemaal om balans dus wees niet boos op uzelf voor het eten van iets minder gezonds als u zich daarna weer kunt herpakken.

Herbalife helpt u elke dag bij het verliezen van kilo’s

Iedereen kan afvallen en veel mensen doen dat zelfs met meerdere kilo’s per week. Zodra dit op een echt gezonde manier gedaan wordt zal het resultaat echter wat minder snel gaan maar dat is wel gezonder voor uw lichaam. Uzelf uithongeren en maaltijden overslaan zal u op de lange termijn niet helpen. Wij raden u dan ook absoluut aan om te kiezen voor gezond afvallen zodat uw resultaten behouden kunnen worden. Voorkom een jo-jo effect. De verschillende producten van Herbalife zoals de Herbalife shakes helpen u tijdens het afval proces maar ook tijdens het stabiliseren van uw gewicht. Het hoeft echt niet zo lastig zijn als u misschien had gedacht zolang u maar de juiste keuzes maakt.