NL: +31 85 - 888 34 79 | BE: +32 13 - 290 593 [email protected] Anouck Absil | Kelbergenstraat 113, Diest

Afvallen met Herbalife, haalbaar voor iedereen

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Afvallen met Herbalife, haalbaar voor iedereen

Afvallen op een gezonde manier is voor iedereen mogelijk. Toch is het misschien lastig voor u om te bepalen welke voeding nu wel of juist niet bijdraagt aan het kwijtraken van overtollige kilo’s. Als u rond gaat kijken op internet staat er veel tegenstrijdige informatie en dat maakt het allemaal niet makkelijker. Gelukkig is het met Herbalife wel mogelijk om op een eenvoudige manier gewicht te verliezen. Zo is het haalbaar voor u om het lichaam te krijgen wat u altijd heeft gewild. Lees verder en dan vertellen wij u meer over het afvallen met Herbalife.

Vervang maaltijden door shakes

Een reden waarom afvallen met Herbalife zo makkelijk is, komt doordat u in de afslankfase twee maaltijden per dag vervangt door een shake. Dit zijn dus direct twee maaltijden die u weinig tijd en moeite kosten en waar u niet over hoeft na te denken. Als u denkt dat shakes snel saai worden dan heeft u het bij Herbalife helemaal verkeerd. Er zijn maar liefst 7 verschillende smaken verkrijgbaar welke u ook nog eens kunt combineren met verschillende vloeistoffen. Zo kan een simpele vanille shake op veel verschillende manieren gemaakt worden. Maaltijden vervangen door shakes is efficiënt en maakt afvallen een stuk makkelijker.

Eet voldoende groente en fruit

Het is niet zo dat u alleen 2 maaltijden hoeft te vervangen door Herbalife shakes en dat dit al uw kilo’s zal laten wegsmelten. U zal dus helaas meer aan moeten passen als slechts die twee maaltijden. Het doel moet zijn om dagelijks 5 stuks groente en fruit binnen te krijgen. Dit zit namelijk vol met voedingsstoffen en vezels die je een lang verzadigd gevoel geven. Als u veel groente eet zit u dus lang vol en zal u minder snel gaan zoeken naar iets ongezonds. Er zijn zoveel heerlijke variaties te maken met alle beschikbare groente en fruitsoorten dat het eten hiervan elke keer weer een feest kan zijn.

Kies voor lekkere en gezonde snacks

Bij afvallen met Herbalife horen ook snacks. Het eten van 5 kleinere porties op een dag zorgt er namelijk voor dat je de energie meer verdeeld binnen krijgt en u de hele dag een verzadigd gevoel heeft. Wij kunnen ons best voorstellen dat u niet elke dag dezelfde tussendoortjes wilt eten en daarom biedt Herbalife veel variatie aan. Dit is weer een punt wat de afslank- en stabilisatiefase zo makkelijk vol te houden maakt.

Twee liter drinken op een dag?!

Als u wilt afvallen met Herbalife op een gezonde manier dan is het naast de voeding net zo belangrijk om goed te drinken. Dit is erg goed voor uw lichaam maar het helpt u ook om een voller gevoel te hebben. Wij raden twee liter drinken per dag aan en dan voornamelijk water. Dit kan best veel zijn en zeker als u niet gek bent op water om te beginnen. Als u liever Herbalife thee of een sapje drinkt heeft Herbalife hiervoor lekkere opties. Deze maken het makkelijker om meer te drinken omdat ze een betere smaak hebben als gewoon water. Voor u het weet zit u met gemak aan de twee liter per dag.

Makkelijk vol te houden van begin tot eind

Afvallen met Herbalife is eenvoudig, u komt veel lekkere smaken tegen en u bent er niet veel tijd aan kwijt. Dit maakt het voor iedereen makkelijk vol te houden. U begint in de afslankfase die duurt tot u uw ideale gewicht heeft bereikt. Daarna komt u in de stabilisatiefase welke net zo lang hoort te duren. Dit bij elkaar kan best lang duren dus het is erg belangrijk dat u zich hier al die tijd goed bij voelt. Daarom is er lekker veel variatie van de standaard smaken zoals vanille en chocolade maar ook meer aparte smaken. Maak de reis naar een gezond gewicht leuk en hou het op die manier makkelijk vol.

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.