+31 85 - 888 34 79
Onafhankelijk Herbalife Member Anouck Ooms | Kelbergenstraat 113
Herbalife
0
+31 85 - 888 34 79
Onafhankelijk Herbalife Member Anouck Ooms | Kelbergenstraat 113

Summerdrink Mixpack Blauw

Herbalife Summerdrink Mixpack Blauw
Productomschrijving
Productoverzicht Herbalife Nutrition heeft de ultieme drank die jou de zomer door helpt! Je blijft gehydrateerd, krijgt een cafeïneboost en door de combinatie van proteïnen en koolhydraten vindt er een langzame energie-uitgifte in je lichaam plaats, waardoor je de hele ochtend en middag door kunt! En dat alles met een heerlijke perziksmaak....

Productoverzicht

Herbalife Nutrition heeft de ultieme drank die jou de zomer door helpt!

Je blijft gehydrateerd, krijgt een cafeïneboost en door de combinatie van proteïnen en koolhydraten vindt er een langzame energie-uitgifte in je lichaam plaats, waardoor je de hele ochtend en middag door kunt! En dat alles met een heerlijke perziksmaak. Wat wil je nog meer deze zomer?
 
Nu tijdelijk met gratis blauwe of oranje neon shaker!
Belangrijke voordelen
Wat is de Summerdrink Mixpack?
 
De Summerdrink Mixpack bestaat uit Multivezel Drank, PDM en Instant Theedrank Perzik en fungeert als een ideaal tussendoortje.
 
 • Instant Theedrank bevat 51mg cafeïne en helpt je concentratie te verhogen. Het bevat zowel zwarte- als groene thee en is daardoor zowel dorstlessend als verkwikkend.
 • Proteine Drinkmix (PDM) bevat proteïnen uit zowel melk als soja, 7 g koolhydraten en maar lieft 20 vitaminen & mineralen.
 • Multivezel Drank bevat 5g vezels per portie uit maar liefst 6 verschillende vezelbronnen. Vezels kunnen helpen bij de ondersteuning van de darmflora.
 
Gebruik
De mix van deze 3 producten kan jouw ideale oppepper zijn tussen de gezonde hoofdmaaltijden door en past met slechts 78 kcal prima in jouw sportregime, zodat je kunt blijven werken aan je sixpack!
 
Bereiding: Doe 1 maatlepel PDM, 1 maatlepel Multivezel Drank, 1 theelepeltje Instant Theedrank met 400ml koud water in de Neon shakebeker en shake it!

Reviews

4.5 / 5Based on 2 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Carla op 9 Maart 2022
  Goed pakket en een gratis mooie shaker
 • 4 / 5
  Gepost door: Bertha op 9 Maart 2022
  Goed
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door jou

Herbalife Summerdrink Mixpack Blauw
HerbalifeSummerdrink Mixpack Blauw
Op voorraad
€106,85 Incl. btw
Toevoegen