+31 85 - 888 34 79
Onafhankelijk Herbalife Member Anouck Ooms | Kelbergenstraat 113
Herbalife
0
+31 85 - 888 34 79
Onafhankelijk Herbalife Member Anouck Ooms | Kelbergenstraat 113

Herbalife proteïnereep vanille amandel

Herbalife Herbalife proteïnereep vanille amandel
Productomschrijving
Herbalife Proteïnebars Of u nu de weegschaal wat beter in de gaten wil houden of het gewoon verstandig vindt om in de loop van de dag een gezonde snack te nemen in plaats van een vette hap. In beide gevallen zijn Herbalife Proteïnerepen een perfecte keuze.Als u zin heeft in een smakelijk tussendoortje boordevol energie, dan trakteert u zichzelf ...

Herbalife Proteïnebars

Of u nu de weegschaal wat beter in de gaten wil houden of het gewoon verstandig vindt om in de loop van de dag een gezonde snack te nemen in plaats van een vette hap. In beide gevallen zijn Herbalife Proteïnerepen een perfecte keuze.

Als u zin heeft in een smakelijk tussendoortje boordevol energie, dan trakteert u zichzelf toch op een Thermojetics Proteïne reep! Ze zijn niet alleen erg lekker, maar ook nog eens heel gezond. Eet u chocolade, chips en andere vette snakcs als tussendoortje? Dan zijn de Thermojetics Proteïnebars een uitstekend alternatief boordevol voedingstoffen.

U kunt kiezen tussen drie heerlijke smaken: Vanille-amandel, Citroen-limoen, Chocolade-pinda. Thermojetics Proteïnerepen zijn een uitgebalanceerde snack voor mensen met een voedingspatroon met niet te veel calorieën. Een reep bevat maar liefst meer dan 50 % van de EU ADH Vitamine E, C, B1, B2, B3, B6 en B12 .

Inhoud: 14 repen.

Productspecificaties

Artikelnummer
3968

Reviews

4.4 / 5Based on 3 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Fanny op 8 Maart 2022
  Lekker
 • 4 / 5
  Gepost door: Clara op 8 Maart 2022
  Goed om tijdens het fietsen te eten.
 • 4 / 5
  Gepost door: Lowie op 15 November 2021
  Ik heb de vanille amandel geprobeerd en vind het niet slecht. maar de Citroen smaak is toch het lekkerst
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door jou