+31 85 - 888 34 79
Onafhankelijk Herbalife Member Anouck Ooms | Kelbergenstraat 113
Herbalife
0
+31 85 - 888 34 79
Onafhankelijk Herbalife Member Anouck Ooms | Kelbergenstraat 113

F1 Hartige Maaltijd Paddenstoel- & Kruiden smaak

Herbalife F1 Hartige Maaltijd Paddenstoel- & Kruiden smaak
Productomschrijving
TIJDELIJKE PROMOTIE TOT 30/09/2021.  BESTEL NU.     HERBALIFE FORMULA 1 HARTIGE MAALTIJD PADDESTOEL - & KRUIDENSMAAK 550 g   Dit is de eerste Herbalife F1 warme maaltijd. Het is een echte game changer.   Nu kan je eindelijk je warme maaltijd ook vervangen door een lekkere F1 shake. Formula 1 is een smakelijke en voedzame m...
TIJDELIJKE PROMOTIE TOT 30/09/2021.  BESTEL NU.
 
 
HERBALIFE FORMULA 1 HARTIGE MAALTIJD PADDESTOEL - & KRUIDENSMAAK 550 g
 
Dit is de eerste Herbalife F1 warme maaltijd.
Het is een echte game changer.
 
Nu kan je eindelijk je warme maaltijd ook vervangen door een lekkere F1 shake.

Formula 1 is een smakelijke en voedzame maaltijd. Het bevat een perfecte mix van kwalitatief hoogwaardige sojaproteïnen, vezels, vitaminen en mineralen het is geschikt voor veganisten** en glutenvrij.

 • Krijg de voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft, terwijl je toegewijd blijft aan je voorkeuren of voedingsvereisten. F1 Paddenstoel & Kruiden is gemaakt van veganistische ingrediënten die vrij zijn van gluten en zuivel. Het bevat geen kunstmatige kleurstoffen.
 • Een rijke en romige maaltijd die snel te bereiden is en een uitstekende balans biedt van kwalitatief hoogwaardige sojaproteïnen en belangrijke macro- en microvoedingsstoffen.
 • Geniet van Formula 1 als voedzame lunch of avondmaaltijd om je actieve levensstijl en gewichtsbeheersingsdoelen te ondersteunen.

Belangrijke voordelen

 • Rijk aan proteïnen
 • F1 Paddenstoel & Kruiden bevat geen kunstmatige kleurstoffen, geen toegevoegde suikers en is glutenvrij.
 • Ook als je ervan geniet als veganistische drank levert F1 je meer dan een derde van je dagelijks aanbevolen inname van 25 vitaminen en mineralen.

GEBRUIK


Meng twee maatlepels (26 g) poeder met 250 ml warme, halfvolle melk. Of meng voor een veganistische en zuivelvrije shake twee maatlepels (26 g) poeder met 250 ml warme, verrijkte sojadrank.

Vervang voor gewichtsbeheersing twee hoofdmaaltijden per dag. Het vervangen van twee van de dagelijkse hoofdmaaltijden binnen een energiebeperkt dieet draagt bij aan gewichtsverlies. Vervang voor uitgebalanceerde voeding en gewichtsbehoud één maaltijd per dag door een heerlijke Formula 1. De vervanging van één van de dagelijkse hoofdmaaltijden van een energiebeperkt dieet door een maaltijdvervangend product draagt bij tot het behoud van het gewicht na gewichtsverlies.


Geniet van dit product binnen een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet, als onderdeel van een gezonde en actieve levensstijl.

Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersings programma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen. De Herbalife producten zijn niet bedoeld om ziekten te diagnosticeren, behandelen of voorkomen.

 

Productspecificaties

Artikelnummer
092K

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Tony op 11 November 2021
  Leuke afwisseling op de andere zoete shakes die je koud drinkt.
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door jou