+31 85 - 888 34 79
Onafhankelijk Herbalife Member Anouck Ooms | Kelbergenstraat 113
Herbalife
0
+31 85 - 888 34 79
Onafhankelijk Herbalife Member Anouck Ooms | Kelbergenstraat 113

Begeleiding van Herbalife

Profiteer van hoge kortingen

Afvallen is voor de meesten een zwaar en langdurig proces. Om gewicht te verliezen is het namelijk belangrijk dat je je huidige levensstijl aanpast. Het verbreken van oude (voedings)patronen blijkt in de praktijk enorm lastig en het gewenste resultaat blijft dan ook vaak uit. Daarnaast is het belangrijk om voldoende te blijven bewegen. Wij als onafhankelijke Herbalife Member helpen je dan ook graag verder op weg!

Starten met Herbalife

Door te starten met Herbalife wordt het mogelijk om je oude voedingspatroon te veranderen. Afhankelijk van je doelen vervang je één of meerdere maaltijden per dag door een combinatie van:

Wij willen je wel direct duidelijk maken dat naast het gebruiken van Herbalife het belangrijk is om gevarieerd te blijven eten en voldoende te bewegen. 

Meer dan 1400 echte beoordelingen

Ben je benieuwd naar de ervaringen van Herbalife? Dan raden we je aan om onze beoordelingen te lezen. 99% van de 1400 beoordelingen beveelt ons aan en dat is natuurlijk niet zonder reden. Vooral onze persoonlijke begeleiding wordt gewaardeerd en wij hebben dan ook veel mensen geholpen met het behalen van hun streefgewicht. 

Persoonlijke en GRATIS begeleiding

Wij begrijpen als geen ander dat afvallen erg vervelend kan zijn. Dit is dan ook precies de reden dat onze persoonlijke Herbalife coach Anouck altijd voor je klaarstaat. Anouck begeleid je per e-mail over het optimaal gebruiken van Herbalife producten, maar je krijgt bijvoorbeeld ook advies over je bewegingspatroon. Natuurlijk houden we altijd jouw doelen voor ogen en samen gaan we dan ook aan slag om deze doelen te behalen.

30 dagen niet goed, geld terug garantie

Kennismaken met Herbalife is voor iedereen vrijblijvend. Wij bieden namelijk altijd een ’30 dagen niet goed, geld terug garantie’. Dit betekent dat wanneer je binnen 30 dagen ontdekt dat je (om wat voor reden dan ook) niet tevreden bent over de producten je deze gratis kan terugsturen en je geld terugkrijgt.

Wij helpen je graag verder!

9.3Review LogoWij scoren een 9.3 op Kiyoh

Anouck Ooms

Kelbergenstraat 113
3290 Diest
België