+31 85 - 888 34 79
Onafhankelijk Herbalife Member Anouck Ooms | Kelbergenstraat 113
Herbalife
0
+31 85 - 888 34 79
Onafhankelijk Herbalife Member Anouck Ooms | Kelbergenstraat 113

Begeleiding Herbalife startpakket

Profiteer van hoge kortingen

Begeleiding van Herbalife

Je gewicht beheersen is een hele uitdaging. Om gewicht te verliezen is het namelijk belangrijk dat je je De meeste mensen verliezen hier en daar wat kilootjes, maar vaak komen die er al snel weer bij. Ze vallen weer in hun oude patronen, of de nieuwe patronen worden moeilijker vol te houden. En dan gaat het niet alleen om wat je eet.

Wanneer eet je best? Hoeveel mag je eten? Hoe zorg je ervoor dat gezond eten ook nog eens lekker is?

Omdat gewoon gezond en lekker eten op zo’n moment niet genoeg is: zijn wij er als onafhankelijk Herbalife-distributeur ook om je te begeleiden naar die gezondere ‘jij’.

Met onze pakketten voor gewichtsbeheersing krijg je dus echt alles dat je nodig hebt om verandering te zien in je levensstijl. Gezond eten wordt gemakkelijk door onze lekkere producten, dat klopt.
 
Maar je krijgt ook nog eens een gratis receptenboek en een gratis dagschema
 
Waardoor je ook meteen weet hoe je onze producten het beste gebruikt om een volwaardige maaltijd te maken.
Combineer dat met de gratis begeleiding die je er bij krijgt, en dan is er nog heel weinig reden waarom je je doelen niet zou kunnen bereiken. Je weet wat je wanneer moet eten, hoe je het lekker klaarmaakt, en als je vragen hebt staan we er ook nog eens voor je om die te beantwoorden.
 
Dus, wil je samen die eerste stap zetten naar een gezonder leven?

Klik dan op het Herbalife startpakket hieronder voor meer info:

Maar er is nog meer...

Je voedingspatroon aanpassen is één van de cruciale puzzelstukjes om een gezondere levensstijl te beginnen. Natuurlijk kan je je levensstijl ook aanpassen met meer dan alleen onze pakketten voor gewichtsbeheersing.

Afhankelijk van je doelen vervang je één of meerdere maaltijden per dag door een combinatie van:

Wij willen je wel direct duidelijk maken dat naast het gebruiken van Herbalife het belangrijk is om gevarieerd te blijven eten en voldoende te bewegen. 

Meer dan 1400 echte beoordelingen

Ben je benieuwd naar de ervaringen van Herbalife? Dan raden we je aan om onze beoordelingen te lezen. 99% van de 1400 beoordelingen beveelt ons aan en dat is natuurlijk niet zonder reden. Vooral onze persoonlijke begeleiding wordt gewaardeerd en wij hebben dan ook veel mensen geholpen met het behalen van hun streefgewicht. 

Persoonlijke en GRATIS begeleiding

Wij begrijpen als geen ander dat afvallen erg vervelend kan zijn. Dit is dan ook precies de reden dat onze persoonlijke Herbalife coach Anouck altijd voor je klaarstaat. Anouck begeleid je per e-mail over het optimaal gebruiken van Herbalife producten, maar je krijgt bijvoorbeeld ook advies over je bewegingspatroon. Natuurlijk houden we altijd jouw doelen voor ogen en samen gaan we dan ook aan slag om deze doelen te behalen.

30 dagen niet goed, geld terug garantie

Kennismaken met Herbalife is voor iedereen vrijblijvend. Wij bieden namelijk altijd een ’30 dagen niet goed, geld terug garantie’. Dit betekent dat wanneer je binnen 30 dagen ontdekt dat je (om wat voor reden dan ook) niet tevreden bent over de producten je deze gratis kan terugsturen en je geld terugkrijgt.

Wij helpen je graag verder!

9.3Review LogoWij scoren een 9.3 op Kiyoh

Anouck Ooms

Kelbergenstraat 113
3290 Diest
België