Welke Herbalife producten zijn het beste voor mij?

Wij schrijven dit artikel omdat we dagelijks mails ontvangen van mensen met vragen.
Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste producten en een korte uitleg.

De Kernproducten:


Cellulaire Voeding


Onze kernproducten: Formula 1 Shake , Formula 2 Multivitaminecomplex en Cell Activator, werken allemaal samen om uw cellen te voeden met de beste beschikbare voedingsstoffen.

Formule 1 Shake
Deze maaltijdvervanger  zorgt voor een bevredigende, evenwichtige en essentiële voeding met beperkte calorieïnname

Formule 2 Multivitamine Complex
Ondersteunt uw welzijn door bij elke maaltijd of shake één tablet in te nemen.

Cell Activator
Ontketent de kracht van aloë vera en alfa-liponzuur om de cellen te voeden en te beschermen.

 

Gewichtsbeheersing


Formule 1

Heerlijk en handig. Deze gemakkelijk te maken shake en repen zorgen voor proteïne, vezels en evenwichtige voeding ter ondersteuning van gewichtsbeheersing.

Proteïne Drink Mix

Verhoogt de eiwitinname van Formule 1. Protein Drink Mix levert 15 gram soja-eiwit per portie. Gepersonaliseerde Protein Poeder bevat 5 g soja- en wei-eiwitten, en alle 9 essentiële aminozuren.

Formule 2 Multivitamine Complex mannen/vrouwen


Formula 2, een dagelijkse multivitamine in tabletvorm, levert essentiële voedingsstoffen, waaronder antioxidant Vitamine A (als bètacaroteen), C en E ter ondersteuning van uw immuunsysteem.

Er is twee versies. Eén speciaal ontwikkelt voor de specifieke noden van een vrouw en één versie speciaal voor mannen.

 

Verbeterende middelen


Om het gewichtsverlies te stimuleren en uw gewichtsbeheersing van binnenuit te verbeteren, kunt u zich wenden tot Herbalife Enhancers.

Cell Activator
Met aloë vera om de opname van micronutriënten en krachtige antioxidanten door het lichaam te ondersteunen, bevordert Ceel Activator de productie van cellulaire energie.

Snacks
Krijg de tevredenheid en energie van eiwitten onderweg. Onze populaire Proteine Bars maken voedzame, caloriearme alternatieven voor snoeprepen.

 

Gerichte voeding


Gezondheid van het hart


Blijf fit en actief met Herbalife Heart Health-producten die werden ontwikkelt door een expert op het gebied van cardiovasculaire gezondheid. (Nobelprijswinnaar)

 

Gezondheid van vrouwen
Kruiden, voedingsstoffen en hormoonprecursoren in deze producten helpen vrouwen bij het vinden van evenwicht en welzijn in alle levensfasen.

Spijsvertering Gezondheid

Aloë Vera siroop en vezeltabletten
Herbalife biedt een verscheidenheid aan producten die zijn samengesteld om een gezonde inwendige functie te behouden en af en toe de inname van spijsverteringsverschijnselen te verlichten.

Gezond ouder worden
Gezond ouder worden vraagt aandacht voor de gezondheid van gewrichten en botten, geheugen en gezichtsvermogen. Herbalife Healthy aging producten kunnen helpen deze zorgen aan te pakken, zodat u zich op elke leeftijd op uw best voelt en functioneert.

 

Immuniteit
Milieufactoren, maar ook stress, slechte voeding en slaap, kunnen het immuunsysteem in gevaar brengen. De producten van Herbalife helpen het hele jaar door de natuurlijke afweer van het lichaam te ondersteunen.

Stressmanagement
Het krijgen van voldoende slaap en rust is essentieel voor een goede gezondheid. Wanneer een evenwichtige stemming en rust van belang zijn, kunt u zich wenden tot de ondersteuning van deze kruidensupplementen.

 

Energie & Fitness


Voor een gezonde, actieve levensstijl is voeding nodig die zorgt voor energie, hydratatie en herstel. U vindt het in Herbalife Energy & Fitnessproducten.

Herbalife24
Krijg een concurrentievoordeel met onze elite-sportvoedingslijn. Deze is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van sporters en fitnessliefhebbers.

Hydratatie
Het aanvullen van verloren vloeistoffen is essentieel voor het behoud van energie en welzijn. Krijg optimale hydratatie en antioxidant ondersteuning van Herbalife Green Tea.

CR7-aandrijving
CR7 Drive, ontwikkeld in samenwerking met de internationale voetbalster Cristiano Ronaldo, is een sportdrank die ontworpen is om uw hydratatie te verbeteren en uw actieve levensstijl te voeden.

 

Buitenvoeding


Herbalife SKIN
Herbalife SKIN, op oplossingen gebaseerde huidverzorging.

Voel snel het resultaat. Test HET en krijg een gladdere, gezondere huid in slechts 7 dagen.

 

Wat Herbalife producten zijn het beste voor mij:
We hopen dat dit helpt bij het begrijpen van de producten die Herbalife aanbiedt en welke je er het beste van kunt aankopen.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden