+31 85 - 888 34 79
Onafhankelijk Herbalife Member Anouck Ooms | Kelbergenstraat 113
Herbalife
0
+31 85 - 888 34 79
Onafhankelijk Herbalife Member Anouck Ooms | Kelbergenstraat 113

Herbalife bestellen

Scherpe prijzen en 30 dagen niet goed geld terug garantie!

Bekijk aanbod

Populaire categorieën

Alle categorieën

Meest verkocht

Alle producten
Bekijk alle beoordelingen

Met Herbalife bestellen zet je de eerste stap naar een gezondere levensstijl. Gezonde voeding in combinatie met een gezond gewicht zorgt er namelijk voor dat jij je zal voelen als nooit tevoren. Dit is dan ook iets wat velen nastreven, maar helaas blijkt het in de praktijk nogal eens lastig te zijn om een bestaand levenspatroon te veranderen. Een gezonde levensstijl vraagt namelijk zowel op mentaal als lichamelijk vlak flink wat inspanning. Daarnaast bestaan er geen wondermiddelen die ervoor zorgen dat je op een gezonde manier afvalt. Wat echter wel bestaat zijn de producten van Herbalife. Door een combinatie van gezonde maaltijdvervangers en voldoende lichaamsbeweging wordt het mogelijk om de doelen te bereiken die je voor ogen hebt. Herba4everyone.nl als onafhankelijke Herbalife Member helpt je dan ook graag met het bereiken én behouden van een gezond gewicht op een gezonde manier. We vertellen je met veel plezier meer over wat je precies kunt verwachten.

Wat is Herbalife Nutrition?

De speciale en unieke afvalmethode van Herbalife is bedacht door Mark Hughes. Hij zocht naar producten waarmee je op een gezonde manier kunt afvallen en kunt aankomen. Na langdurig onderzoek kwamen de eerste producten op de markt en deze sloegen direct aan. Herbalife ontwikkelde zich snel tot een bedrijf dat wereldwijd actief was en dat tot vandaag de dag nog steeds is. Ons assortiment bestaat onder andere uit; (veganistische) shakes, tussendoortjes, Herbalife thee, dranken, supplementen, repen en meer. Ontdek het dan ook zelf hier bij Herba4everyone.nl.

Afvallen of aankomen met Herbalife Nutrition doe je in twee verschillende fases. De eerste fase is de afslank- óf de aankomfase. Tijdens deze fase zal je doorgaans twee maaltijden per dag vervangen door een Herbalife shake. Je bent er volledig vrij in welke maaltijden je wilt vervangen, maar doorgaans wordt er gekozen voor het ontbijt en de lunch. Aan de derde maaltijd van de dag veranderd niets, maar uiteraard is het in dit geval natuurlijk wel verstandig om voor een gezond ontbijt, lunch, of diner te kiezen. Dit zal je dan ook zeker helpen om je doelen te sneller te bereiken. Naast de veganistische maaltijdshakes wordt het aanbevolen om voedingssupplementen in te nemen. Deze supplementen zorgen ervoor dat essentiële voedingsstoffen optimaal door het lichaam kunnen worden opgenomen.

De afval- of aankomfase duurt voort tot op het moment dat het streefgewicht is bereikt. Vanaf dit moment breekt de stabilisatiefase aan, waarbij de focus ligt op het behouden van het gezonde gewicht dat je hebt bereikt. In deze fase zal je niet twee, maar één maaltijd per dag vervangen door de maaltijdshakes van Herbalife Nutrition. De overige maaltijden bestaan uit normale voeding. Het doel van deze twee fases is om uiteindelijk op te bouwen naar een gezonde levensstijl, waardoor tegelijkertijd het gevreesde jojo-effect kan worden voorkomen.

Alle essentiële voedingstoffen

Zoals je waarschijnlijk wel weet zijn maaltijdvervangers verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten. Veel van deze producten bevatten helaas niet de essentiële voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft. Hierdoor ben je dan ook genoodzaakt om ander voedsel óf supplementen te eten die niet bijdragen aan jouw doel, namelijk aankomen of afvallen op een gezonde manier. Hier hoef jij je in het geval van Herbalife bestellen geen enkele zorgen over te maken. Vrijwel alle maaltijdvervangers die verkrijgbaar zijn binnen de webwinkel van Herba4everyone.nl bevatten alle vitaminen en mineralen die het lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Denk hierbij trouwens ook aan gezonde vezels en sporenelementen die bijdragen aan een gezond lichaam. Deze combinatie zorgt er dan ook voor dat je, naast dat je het immuunsysteem verbeterd, fitter en energieker zal worden. Dit is natuurlijk iets wat iedereen wel kan gebruiken in het drukke dagelijkse leven waarmee een groot deel van onze bevolking vandaag de dag mee te maken heeft. Hiernaast zijn al onze shakes veganistisch.

’Is het dan ook mogelijk om enkel en alleen nog Herbalife Nutrition maaltijdvervangers te eten en/of te drinken’, horen we je denken. Hier kunnen we dan ook duidelijk in zijn, want dit is namelijk iets wat wij over het algemeen afraden. Net zoals in ieder ander dieet is een gevarieerd eetpatroon belangrijk en onze Herbalife producten vormen hier geen uitzondering op.

Vraag hulp aan je persoonlijke begeleider

Afvallen of aankomen is voor de meeste een spannend traject. Op voorhand is het namelijk voor de meesten lastig te bepalen of ze hun doelen gaan behalen. Zoals we eerder vertelden vereist het namelijk een grote verandering in je leven. Je eetpatroon gaat volledig op de schop en dat zal vooral in het begin dan ook even wennen zijn. Gelukkig sta je er in dit geval absoluut niet alleen voor. Bij Herba4everyone.nl is het namelijk mogelijk om, wanneer jij wilt, een beroep te doen op je persoonlijke begeleider. Dit betekent dat je altijd bij iemand terecht kunt met je vragen of op de momenten dat je net even wat extra motivatie nodig hebt. Daarnaast raden wij je echter ook aan om een voedingsdagboek bij te houden, zodat jouw persoonlijke begeleider inzicht krijgt in je voedingspatroon. Dit dagboek kan je vervolgens samen met je begeleider doornemen en hier wordt jouw persoonlijke begeleidingsplan vervolgens op aangepast. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een uniek en persoonlijk plan van aanpak dat volledig is aangepast op jouw lichaam, voedingspatroon en doelen. Zoals je begrijpt zal dit je dan ook zeker helpen om de doelen die jij voor ogen hebt uiteindelijk te bereiken.

Herbalife bestellen – niet goed, geld terug

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn er heel wat voordelen verbonden aan Herbalife bestellen. Je zal dan ook zeker niet de enige zijn die door het gebruik van onze producten in combinatie met een gezonde levensstijl zijn of haar streefgewicht heeft weten te bereiken. Is dit nu ook precies hetgeen wat jij voor ogen hebt? Dan kunnen we je vertellen dat je binnen uiterlijk twee werkdagen al aan de slag kunt. Begin bijvoorbeeld met een Herbalife startpakket en maak kennis met de producten. Naarmate je de producten langer zal gebruiken zal je logischerwijs een voorkeur ontwikkelen voor één of meerdere Herbalife Nutrition producten uit ons assortiment. Deze producten kan je vervolgens binnen een handomdraai bestellen via de webwinkel van Herba4everyone.nl, waardoor je jouw doelen kunt bereiken op de manier die het beste bij je past. Mocht je nu om één of andere redenen niet tevreden zijn met de producten die je hebt besteld, dan is het mogelijk om je bestelling tot 30 dagen na aankoop gratis te retourneren voor een ander product of voor het oorspronkelijke aankoopbedrag.

Meer weten?

Mocht je nu geïnteresseerd zijn in Herbalife bestellen of wil je meer weten over de producten binnen onze webwinkel? Dan is het uiteraard mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice voor advies op maat. Wij zijn in staat om al je vragen te beantwoorden en helpen je graag verder tijdens het gehele traject. Uiteindelijk hebben we dan ook samen hetzelfde doel voor ogen, namelijk jouw streefgewicht bereiken op een gezonde manier met Herbalife Nutrition.

Waarom Herbalife kopen bij Herba4everyone.nl?
1: We hebben meer dan 10 jaar ervaring in online Herbalife verkoop. We weten als geen ander wat een klant van ons verwacht.
2: We leveren snel in België en Nederland
3: Meer dan 1.400 positieve reviews. Dat moet je verdienen. Elke dag opnieuw.
4: We hanteren eerlijke prijzen (tot 40% korting t.o.v. de aanbevolen prijzen) en bieden toch een super service!
5: De producten die wij leveren worden rechtstreeks van het Herbalife verdeelcentrum naar de klant gebracht. Hierdoor heeft u als klant steeds de verste producten met een maximale houdbaarheidsdatum.
6: 30 dagen niet goed geld terug garantie.

Hoe snel leveren jullie mijn Herbalife producten?
De levering van Herbalife producten gebeurt normaal binnen 1 à 2 werkdagen (zaterdag telt niet mee als werkdag). De producten die wij verkopen worden rechtstreeks van het Herbalife verdeelcentrum naar u thuis gebracht. U krijgt dus steeds originele Herbalife producten. Als u niet thuis bent zal de koerier het pakje ergens achteraan de woning zetten, bij de buren afgeven of in een parcelshop leggen waar u het kan afhalen. U wordt dan per e-mail hiervan op de hoogte gebracht. Dit alles om een zo snel mogelijke levering te bewerkstelligen.

Hoe snel slank ik af met Herbalife?
Het antwoord op deze vraag hangt van veel factoren af. Bij Herbalife spreekt met niet van afslanken. Maar van gewichtsbeheersing. Een realistisch en gezond cijfer is 0,5 à 1 kg gewichtsverlies per week. Maar er zijn natuurlijk ook veel voorbeelden van mensen die sneller gaan. Vooral in de beginfase gaat het meestal vlot. Later kan er zich een hapering (plateaufase) voordoen waarbij volhouden het advies is.

Geven jullie ook begeleiding?
Wij zijn gespecialiseerd in het online bijstaan van mensen die willen afslanken met Herbalife voeding. Zo zal u al zeer veel informatie vinden op onze website onder de rubriek: “Info voor beginners”. De meeste klanten hebben hier genoeg aan om aan de slag te gaan. Indien u toch nog bijkomende vragen heeft kan u deze steeds via [email protected] stellen. We proberen steeds zo snel mogelijk te antwoorden. Zelfs op zondag. U zal ook steeds een eerlijk antwoord krijgen. Voor elk probleem is niet steeds een “extra potje tabletten kopen” de oplossing.

Wat als ik mijn producten wil terugsturen?
Er kunnen verschillende redenen zijn waarom klanten hun producten willen terug sturen. U heeft zich vergist van product. U lust het product niet dat u bestelde of het product geeft niet het gewenste resultaat... Geen probleem! U heeft als klant een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Wanneer u binnen de 30 dagen na aankoop ons een mail stuurt met de vraag om de producten te retourneren krijgt u van ons een document dat u ingevuld samen met de producten kan terug sturen. Ook de potten of dozen die reeds geopend zijn. Vervolgens krijgt u uw aankoopbedrag volledig terug.

Populaire categorieën

Alle categorieën