NL: +31 85 - 888 34 79 | BE: +32 13 - 290 593 info@herba4everyone.nl Anouck Absil | Kelbergenstraat 113, Diest

Maaltijdshakes als lekkere maaltijdvervanging

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Maaltijdshakes als lekkere maaltijdvervanging

Het gebruiken van shakes om af te vallen wordt al heel lang gedaan. De inhoud, smaken en werking van de verschillende merken ligt alleen vaak heel erg uit elkaar. Herbalife is een merk wat veel waarde hecht aan het zorgen voor de juiste voedingsstoffen in een maaltijd shake die ook echt lekker smaakt. Zo gaat u er niet tegenop zien om tweemaal per dag een shake te drinken. Het vervangt uw maaltijd dus het is belangrijk dat u na het drinken hiervan ook een vol gevoel heeft en achterblijft met een prettige smaak in uw mond. Er zijn veel mogelijkheden om lekker te variëren waardoor de Herbalife shakes een geweldige maaltijdvervanging zijn. Lees verder en kom meer te weten over de lekkere opties in ons aanbod.

Eindeloos variëren met smaken

Als u kijkt ziet u dat er 7 verschillende smaken zijn en misschien denkt u dan dat het daarmee ophoudt. Gelukkig kunt u hiermee ook nog variëren waardoor u zich niet snel zal vervelen. Een maaltijd shake moet aangemaakt worden met 250 ml vloeistof maar welke dat is maakt niet veel uit. Uiteraard is het belangrijk dat dit zo gezond mogelijk is en de hoeveelheid calorieën hierin moet ongeveer gelijk zijn aan 150 kcal. Als u een vloeistof gebruikt die een stuk minder als dat bevat dan zou u hieraan nog wat vers fruit of groente kunnen toevoegen wat ook weer zal zorgen voor een andere smaak. Er zijn zoveel mogelijkheden als het gaat om het maken van de Herbalife shakes dat dit nooit hoeft te gaan vervelen.

De shake die bij u past

Voor de meeste mensen is de Formula 1 shake een prima optie. Deze bevat allerlei goede voedingsstoffen en bevat alles wat nodig is om een maaltijd te kunnen vervangen. Helaas is deze poeder niet voor iedereen geschikt, bijvoorbeeld door allergieën. Omdat het voor iedereen haalbaar moet zijn om maaltijden te vervangen met shakes bieden wij ook de “vrij van” opties aan. Deze bevatten geen soja, lactose of gluten waardoor u deze kunt drinken als u voor een van deze een intolerantie heeft. Let hier dus goed op bij de aanschaf om ervoor te zorgen dat u tevreden zult zijn met uw keuze.

Afvallen en stabiliseren

Afvallen met maaltijdshakes is eenvoudig en u doorloopt hierbij twee fases. U begint altijd met de afval fase. Hierbij worden twee maaltijden per dag vervangen door shakes en daarnaast eet u dus nog één maaltijd en twee tussendoortjes. Hoe lang dit duurt ligt aan de hoeveelheid gewicht die u wilt verliezen. Als u eenmaal uw doel bereikt heeft is het belangrijk niet zomaar terug te gaan naar uw oude eetgewoontes. De stabilisatiefase zal namelijk beginnen. Hierbij wordt nog maar één maaltijd vervangen door een maaltijd shake en eet u dus twee maaltijden en twee snacks op een dag. Dit zal uw lichaam weer laten wennen aan een ander eetpatroon zonder dat u al uw kilo’s langzaam weer terug ziet komen.

Maaltijdshakes om gezond af te vallen

Het gebruiken van maaltijdshakes om af te vallen kan heel gezond zijn. Zolang deze shakes de nodige voedingsstoffen bevatten en u daarnaast gezond eet is dit een goede manier. U beperkt hiermee uw calorieën op een dag en leert anders omgaan met eten. Hierdoor zal u na het afvallen minder snel geneigd zijn om grote maaltijden te gaan eten. Als u de eerder genoemde tips gebruikt en ervoor zorgt dat u voldoende groente, fruit en vocht binnen krijgt kunt u op een zeer gezonde manier de nodige kilo’s verliezen. Herbalife is het merk wat samen met u de strijd aangaat tegen de kilo’s die u niet meer wilt.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden