NL: +31 85 - 888 34 79 | BE: +32 13 - 290 593 [email protected] Anouck Absil | Kelbergenstraat 113, Diest

Gezond eten om op een gezonde manier af te vallen

  • Geplaatst op
  • 0
Gezond eten om op een gezonde manier af te vallen

Het gebeurt helaas te vaak dat mensen vlak voor de zomer opeens veel gewicht willen verliezen. Hiervoor wordt er dan gebruik gemaakt van crash diëten waar veel te weinig voedingsstoffen binnen komen. Dit heeft als gevolg dat u zich slap zal voelen en wanneer u dan eenmaal uw doel heeft bereikt bent u zo hongerig dat u zich tegoed zal doen aan alles wat op uw pad komt. Hierdoor ontstaat het jo-jo effect. U komt alles en soms zelfs nog meer aan als u was afgevallen. Herbalife shakes en tussendoortjes kunnen u helpen om op een gezonde en geleidelijke manier gewicht te verliezen en het lichaam te krijgen wat u voor ogen had. U zal tijdens het gebruik hiervan lekker in uw vel zitten en nadat u uw doel heeft bereikt zal dit ook zo blijven. Gezond eten en afvallen gaan hand in hand met elkaar en Herbalife kan u hier absoluut erg goed bij helpen.

Maaltijden vervangen door shakes

Elke dag meerdere keren een gezonde maaltijd in elkaar breien kan lastig zijn. Tenzij u veel tijd heeft en koken erg leuk vindt is dit vaak niet haalbaar. Toch is het belangrijk om gezond te eten en hierdoor de benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen. Met Herbalife wordt gezond afslanken erg eenvoudig gemaakt. U vervangt in de afslankfase 2 maaltijden door de Formula 1 shakes welke bomvol gezonde stoffen zitten. Hierdoor blijven er slechts 2 snacks en 1 maaltijd over. Deze kunnen bestaan uit allerlei verschillende soorten fruit en groente waardoor u hiermee superveel variaties kunt maken. Ook biedt Herbalife verschillende tussendoortjes aan welke u totaal geen moeite kosten om te bereiden. U krijgt met Herbalife alle voedingsstoffen binnen die u nodig heeft waardoor gezond eten en afvallen opeens heel eenvoudig worden.

Zorg voor balans in uw voeding

Gezond eten saai? Dat hoeft absoluut niet zo te zijn! Door te zorgen voor een goede balans in uw maaltijden kan ook gezond eten heel erg lekker en leuk zijn. In de afslankfase vervangt u twee maaltijden per dag door een Herbalife shake. De maaltijd en Herbalife tussendoortjes die u daarnaast eet kunt u eindeloos mee variëren. Door verschillende groentes en fruitsoorten te gebruiken kunt u erg smaakvolle maaltijden en snacks samenstellen. Door deze balans te hebben zorgt u ervoor dat u niet te maken krijgt met tekorten of dagen waarbij u opeens enorm veel trek krijgt in vette of suikerrijke etenswaren.

Langzaam een gezond gewicht bereiken

Het verliezen van gewicht om gezonder te worden is geen wedstrijd of race. Het hoeft niet snel te gaan. Veel mensen zijn jaren bezig om een gezond gewicht te bereiken door gezond te eten en daarnaast te bewegen. U moet het zien als een reis waarbij u uiteindelijk op een mooie bestemming zult komen. Uiteraard is er een doel maar ook de reis ernaar toe is mooi en leerzaam. Probeer daarom te genieten van de tijd waarbij u leert over gezonde voeding en leer uw lichaam beter kennen. Zo zal u als u eenmaal uw doel bereikt heeft makkelijker op gewicht blijven. Het is voor uw lichaam een stuk gezonder om rustig aan veranderingen aan te brengen en zo geleidelijk gewicht te verliezen. Crash diëten zijn altijd al erg populair geweest maar dit is niet de oplossing.

Vergeet niet te hydrateren

Doordat de focus bij afvallen altijd zo gericht is op voeding wordt drinken vaak vergeten. Dat het niet verstandig is suikerrijke dranken te drinken als u gewicht wilt verliezen is vast al duidelijk. Alleen water drinken wordt echter zo snel saai. Wij raden aan per dag 2 liter te drinken en dit kan van alles zijn. Water is natuurlijk erg gezond maar daarnaast kan een kopje Herbalife thee op zijn tijd ook wel erg lekker smaken. Daarnaast zijn er ook verschillende zoete dranken welke een erg welkome afwisseling kunnen bieden. Zo wordt het pas echt makkelijk om 2 liter op een dag te drinken.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.