NL: +31 85 - 888 34 79 | BE: +32 13 - 290 593 info@herba4everyone.nl Anouck Absil | Kelbergenstraat 113, Diest

Gezond afvallen met behulp van shakes

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Gezond afvallen met behulp van shakes

Voor veel mensen is afvallen lastig. Het lukt even maar vervolgens blijft u op een bepaald gewicht stilstaan. Als dit niet het gewicht is wat u wilde bereiken kan dit erg frustrerend zijn. Gelukkig is het mogelijk om alsnog uw ideale gewicht te bereiken door gebruik te maken van shakes. Afvallen met shakes is eenvoudig en is zeer effectief gebleken. Zeker Herbalife shakes kunnen hierbij een uitstekend hulpmiddel zijn gezien de diverse opties die er zijn. Als u verder leest vertellen wij u meer over het afvallen met shakes en de verschillende opties die u heeft om uit te kiezen.

Het vervangen van maaltijden

U kunt per dag een of meerdere maaltijden vervangen door een Herbalife shake. Deze moeten hiervoor uiteraard goed uitgebalanceerd zijn. Ze moeten voldoende voedingsstoffen zoals eiwitten, koolhydraten en vetten bevatten zodat uw lichaam geen tekorten krijgt. De Formula 1 voedingsshake is de meest bekende optie. Deze heeft de perfecte verhoudingen om maaltijden te kunnen vervangen. Het fijne aan deze shakes is dat ze verkrijgbaar zijn in meerdere smaken zodat u hier niet snel verveeld van zal raken. Het komt bij een best grote groep mensen voor dat er allergieën zijn voor bepaalde voedingsmiddelen zoals gluten of lactose. Dan is de F1 voedingsshake niet geschikt voor u. Omdat Herbalife een merk is wat bruikbaar voor iedereen moet zijn is er ook de ‘vrij van’ shake. Hierin zit geen lactose, gluten of soja verwerkt zodat u als u allergieën heeft alsnog kunt afvallen met shakes.

Variëren met shakes

Het maken van een basis shake is erg eenvoudig en hier heeft u niet veel voor nodig. U gebruikt voor het mixen een staafmixer met beker of een blender. Voor het maken van een shake heeft u 250 ml vloeistof nodig en dit kan werkelijk van alles zijn. Magere melk, sojamelk, sap of andere gezonde vloeistoffen die u kunt bedenken. Hierbij doet u 2 afgestreken scheppen Formula 1 shake poeder, dit is gelijk aan 26 gram. Doordat u hier allerlei vloeistoffen kunt toevoegen wordt de maaltijd shake elke keer net iets anders. Behalve de 7 smaken die beschikbaar zijn kunt u dus zelf ook allerlei aanpassingen doen door creatief te zijn. Er is een belangrijk punt om op te letten bij het kiezen van een vloeistof. Deze moet namelijk per 250 ml ongeveer gelijk zijn aan 150 kcal. Als u hier niet aan komt door bijvoorbeeld magere melk te gebruiken kunt u uiteraard ook nog wat vers fruit toevoegen. Hiermee worden de mogelijkheden eindeloos groot. Fruit kan echter wel veel calorieën bevatten dus let hier wel goed mee op.

Voorkom het jo-jo effect bij het afvallen met shakes

Het is iets waar u ongetwijfeld al wel eens van heeft gehoord en misschien is dit ook wel een groot probleem voor u. Het jo-jo effect is bij veel diëten een groot probleem. Dit is op zicht niet gek. U eet voor een langere periode op een bepaalde manier en als u dan op uw ideale gewicht bent stopt u met het dieet en gaat u weer eten zoals altijd. Hierdoor krijgt uw lichaam opeens aanzienlijk meer calorieën binnen en gaat het lichaam deze opslaan en omzetten in vet. Hierdoor komt u snel weer een en soms eindigt uw gewicht zelfs hoger als voor het dieet. Afvallen met shakes van Herbalife zal een einde maken aan het jo-jo effect. Dit komt door het werken in 2 fases. Eerst is de afslank fase waarbij 2 maaltijden per dag worden vervangen door de Formula 1 shake. Hierbij eet u ook 2 tussendoortjes en natuurlijk is het belangrijk om voldoende te drinken. Zodra u het gewicht heeft bereikt wat u wilt begint de stabilisatie fase. Hierbij wordt slechts het ontbijt vervangen door een shake. Het is belangrijk deze fase net zo lang te doen als de afslankfase en uiteraard is voldoende lichamelijke beweging ook erg belangrijk. Leef na deze fase uiteraard zo gezond mogelijk verder, anders zal u alsnog weer aankomen in gewicht.

Waarom zou u kiezen voor afvallen met shakes?

Vaak wordt afvallen gezien als lastig of vervelend. Het is duur of u moet elke dag verschillende maaltijden uitgebreid koken. Door shakes te gebruiken om af te vallen bent u haast geen tijd kwijt met bereiden en u kunt hiermee variëren zodat het nooit saai wordt. U kunt eenvoudig en smaakvol op uw ideale gewicht komen. Dit is dus geweldig voor iedereen. Ook als u een druk leven heeft is het afvallen met de shakes van Herbalife mogelijk. Er zijn talloze redenen te noemen waarom u zou moeten kiezen voor afvallen met shakes maar het beste is voor u om het zelf te gaan ervaren.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden