NL: +31 85 - 888 34 79 | BE: +32 13 - 290 593 [email protected] Anouck Absil | Kelbergenstraat 113, Diest
Herbalife informatie en handige tips

Gezond eten om op een gezonde manier af te vallen

 • Geplaatst op
 • 0
Gezond eten om op een gezonde manier af te vallen

Het gebeurt helaas te vaak dat mensen vlak voor de zomer opeens veel gewicht willen verliezen. Hiervoor wordt er dan gebruik gemaakt van crash diëten waar veel te weinig voedingsstoffen binnen komen. Dit heeft als gevolg dat u zich slap zal voelen en wanneer u dan eenmaal uw doel heeft bereikt bent u zo hongerig dat u zich tegoed zal doen aan alles wat op uw pad komt. Hierdoor ontstaat het jo-jo effect. U komt alles en soms zelfs nog meer aan als u was afgevallen. Herbalife shakes en tussendoortjes kunnen u helpen om op een gezonde en geleidelijke manier gewicht te verliezen en het lichaam te krijgen wat u voor ogen had. U zal tijdens het gebruik hiervan lekker in uw vel zitten en nadat u uw doel heeft bereikt zal dit ook zo blijven. Gezond eten en afvallen gaan hand in hand met elkaar en Herbalife kan u hier absoluut erg goed bij helpen.

Ik wil afvallen, wat nu?

 • Geplaatst op
 • Door Stefan Molders - Molders Media
 • 0
Ik wil afvallen, wat nu?

Als u eenmaal het besluit heeft genomen om af te gaan vallen dan komen er misschien ook opeens een hele hoop vragen in u op. Hoe begint u hiermee en wat heeft u allemaal nodig. Gelukkig is het beginnen met afvallen en gezonder leven relatief eenvoudig als u bepaalde stappen neemt. Het is al een erg positief punt dat u Herbalife wilt gebruiken als middel om u te helpen. Dit betekend dat u opzoek bent naar een gezonde lange termijn oplossing voor uw overtollige kilo’s. Wij vertellen u heel graag meer afvallen en hoe u dit op een gezonde manier kunt doen. Zo voorkomt u een jo-jo effect en zal u ook op de lange termijn nog kunnen genieten van de resultaten. Het besluit om te gaan willen afvallen is al een hele goede als u niet lekker in uw vel zit. Gelukkig is het begin met alle beschikbare informatie niet zo lastig. U kunt genieten van heerlijke shakes, tussendoortjes, thee en zelfs producten voor huidverzorging van Herbalife.

5 tips om afvallen makkelijker te maken

 • Geplaatst op
 • Door Stefan Molders - Molders Media
 • 0
5 tips om afvallen makkelijker te maken

Afvallen is voor veel mensen niet makkelijk en misschien bent u er daar wel een van. Waar begint u mee en wat is allemaal belangrijk. Wij willen afvallen voor u wat makkelijker maken door u een aantal behulpzame tips te geven. Door deze tips te combineren met het gebruik van bijvoorbeeld de Herbalife shakes heeft u gegarandeerd een goed resultaat. Lees de tips die wij voor u hebben en probeer deze toe te passen in uw leven. Uiteraard hoeft dat niet allemaal in een keer. Rome is niet in een dag gebouwd en ook veranderingen in uw leven kosten tijd.

Maaltijdshakes als lekkere maaltijdvervanging

 • Geplaatst op
 • Door Stefan Molders - Molders Media
 • 0
Maaltijdshakes als lekkere maaltijdvervanging

Het gebruiken van maaltijdshakes om af te vallen wordt al jarenlang gedaan. De inhoud, de smaken en de werking kan per merk nogal wat verschillen. Herbalife is een merk wat veel waarde hecht aan het zorgen voor de juiste voedingsstoffen in maaltijdshakes die ook echt lekker smaken. Op deze manier gaat u er namelijk niet tegenop zien om tweemaal per dag een shake te drinken. Het vervangt uw maaltijd dus is het belangrijk dat u na het drinken van de maaltijdshake een vol gevoel heeft en achterblijft met een prettige smaak in uw mond. Bij de shakes van Herbalife zijn er veel mogelijkheden om te variëren en daarom kan u altijd de maaltijdvervanging naar wens kiezen. Lees verder om meer te weten te komen over het lekkere aanbod van Herbalife.